Manchester Unitedin alkukausi Valioliigassa on ollut luvalla sanoen surkea. Kahdeksasta ottelustaan se on pystynyt voittamaan vain kaksi, ja sarjataulukossa United löytyy sijalta 12. Kovaa kritiikkiä on saanut myös joukkueen keskikenttäpelaaja Paul Pogba.

Entinen Arsenalin päävalmentaja Arsène Wenger sanoo beIN Sportsin haastattelussa, että Pogban puolikuntoisuus vaikuttaa ranskalaisen otteisiin kentällä.

– Ensinnäkin, minusta hän (Pogba) ei ollut huippukunnossa, kun kausi pyörähti käyntiin. Hän ei näytä luottavan fysiikkaansa täysin, ja hänentyyppisensä pelaajan, jolla on uskomaton fysiikka, pitäisi pystyä pelaamaan täysillä.

Wenger myös uskoo, että jatkuvilla siirtohuhuilla ja Pogban lähtemishaluilla seurasta on vaikutusta tilanteeseen.

– Kun pelaaja haluaa lähteä, ja joukkue estää sen, peliesitykset kentällä kärsivät.

Wengerin mukaan myös sillä on vaikutusta Pogbaan, että Manchester United ei tällä hetkellä pysty taistelemaan pokaaleista.

– Olen sitä mieltä, että hän (Pogba) käyttäytyy tuolla tavalla, koska Man United ei tällä hetkellä ole joukkue, joka taistelee valioliigamestaruudesta. Nämä kaikki seikat vaikuttavat hänen pelaamiseensa kentällä, Wenger päättää.

beIN SPORTS

@beINSPORTS_EN
"I think he behaves like he knows at the moment Manchester United is not the team to compete for the championship plus the fact he was stopped from going away, the two together have tarnished his performances"

ICYMI: Wenger has his say on Pogba's start to the season

#beINWenger

Pogba on pelannut tällä kaudella viisi valioliigaottelua. Näissä otteluissa hän ei ole pystynyt tekemään yhtään maalia.