Manchester Unitedin legenda Paul Scholes on käskenyt entistä seuraansa hankkimaan vielä yhden uuden pelaajan saavuttaakseen seuraavan tasonsa.

Scholes piti Unitedin esityksestä, kun se kaatoi Newcastle Unitedin 3-1-lukemin sunnuntai-iltana. Voitto nosti Ole Gunnar Solskjærin miehistön takaisin Valioliigan toiselle sijalle, kymmenen pisteen päähän sarjakärki Manchester Citystä.

Englannin entinen maajoukkuetähti on vahvasti sitä mieltä, että United voisi ensi kaudella kilpailla paikallisvastustajansa kanssa Valioliigan mestaruudesta, jos se vahvistaisi ryhmäänsä vielä yhdellä ”dominoivalla” topparilla.

LUE MYÖS: Huomasitko? Man Unitedin maalivahti paikkasi tuomaria – fanit repesivät riemuun: ”Tämä kuva saa minut aina nauramaan”

– Kuten sanoin jo ennen ottelun alkua, joukkueesta puuttuu todellinen, dominoiva keskuspuolustaja, Scholes kertoi BT Sportin studiolähetyksessä.

[readmore from=Manchester-United]

– Kun katsoo joukkueita, jotka ovat historian varrella voittaneet liigamestaruuksia, löytyy jokaisesta neljän miehen puolustuslinjasta yksi todellinen johtaja.

– Luulen, että Harry Maguire voisi olla tämä pelaaja, mutta he tarvitsevat jonkun hänen vierelleen. Jonkun, joka voisi todella dominoida tätä pelipaikkaa.

– Jonkun, joka on olla todella komentava, kykeneväinen kiusaamaan vastustajien keskushyökkääjiä ja vaatimaan enemmän omilta joukkuetovereiltaan. Se heiltä puuttuu.

LUE MYÖS: