Pep Guardiola paljasti, mihin oli eniten tyytyväinen kahdeksan maalin murskajaisissa

© Kuva: Getty Images

Manchester Cityn ennätysmäiset murskajaiset Watfordin kustannuksella olivat Valioliigan lauantain kierroksen suuri puheenaihe. City johti ottelua jo alle 20 minuutin pelin jälkeen 5−0 ja voitti lopulta 8−0.

Cityn päävalmentaja Pep Guardiola paljasti ottelun jälkeen olleensa tyytyväinen eritoten pelaajiensa asenteeseen selvässä johtoasemassa. Taivaansiniset eivät ryhtyneet sooloilemaan, vaikka peli oli käytännössä ratkennut jo varhain.

− Jos peliä johtaa toisella puoliajalla 5−0, lopettaa yleensä oikeiden asioiden tekemisen puolustettaessa. Nyt oli täysin päinvastoin, Guardiola kiitteli pelaajiaan.

Guardiola nosti esille joukkueensa tehokkuuden. City iski paikoista maaleja hurjalla prosentilla, ja tämä miellytti päävalmentajaa.

Manchesterilaiset eivät nostaneet jalkaa kaasulta, vaikka Watford oli lyöty jo ensimmäisellä puoliajalla. Cityn päävalmentaja totesi, että jarruttelu olisi ollut epäkunnioittavaa sekä vastustajaa että maksanutta yleisöä kohtaan.

− Olimme armottomia viimeistelyssämme. Heti viidestä laukauksesta viisi maalia. Se oli ihana ilta kannattajillemme, jotka saivat nähdä paljon maaleja, Guardiola iloitsi.