Manchester Cityn manageri Pep Guardiola vakuuttaa, että hän kiitti sunnuntaina tuomaristoa vilpittömästi hänen joukkueensa hävittyä Liverpoolille vieraskentällä 1-3.

Monen mielestä Guardiola kävi kiittämässä erotuomari Michael Oliveria ja avustavia tuomareita sarkastisesti. Espanjalaismanageri kätteli tuomariston hokien samalla ”kiitos todella paljon, kiitos todella paljon”.

Football Daily

@footballdaily
Pep Guardiola sarcastically thanks the referee at full-time 👀

Ottelussa riitti puhuttavia tilanteita, joista Guardiola kävi kuumana jo pelin aikana. City vaati itselleen parikin kertaa pilkkua, muttei sellaista saanut.

Varsinkin ensimmäinen tilanne herätti närää Cityn joukkueessa, sillä pallo osui Liverpoolin Trent Alexander-Arnoldin käteen rangaistusalueella, mutta sitä ennen se oli jo osunut Cityn Bernardo Silvan käteen. Tuomaristo antoi pelin jatkua ja Liverpool meni toiseen päähän tekemään maalin.

433

@433
Pep Guardiola isn’t happy with the referee tonight. 👀

Guardiolalta kysyttin hänen ja tuomariston kohtaamisesta pelin jälkeen Sky Sportsin haastattelussa.

– Se ei ollut sarkastista. Sanon jatkuvasti ”kiitos todella paljon”. Sanoin samaa myös Tottenham-pelin jälkeen. Menen jatkuvasti sanomaan tuomareille ”kiitos todella paljon”.

Guardiolan mukaan ottelu oli loistavaa mainosta Valioliigalle.

– Valitettavasti me hävisimme, mutta onnittelut voitosta Jürgenille (Klopp) ja hänen fantastiselle joukkueelleen.

– Tämä oli hyvä ottelu molemmille joukkueille, Valioliigalle ja niille miljardeille ihmisille, jotka katsoivat tämän pelin. Tämä oli hyvää mainosta.

– Ehkä teidän on ostettava Jürgenille ja minulle pullo viiniä siitä hyvästä!

– Me yritimme, mutta emme voi odottaa, ettei Liverpool saisi maalipaikkoja Anfieldilla.

– Me loimme enemmän paikkoja kuin koskaan. Olen niin ylpeä, että olen näiden pelaajien manageri.