Kanen ja Rashfordin loukkaantumiset nostivat otteluruuhkat jälleen esille – Guardiolalta tyhjentävä puheenvuoro: ”Vaadimme liikaa pelaajilta”

© Kuva: Getty Images

Tammikuu on jälleen tuonut mukanaan lukuisia valioliigapelaajien loukkaantumisia. Siinä missä muissa Euroopan top 5 -sarjoissa joulun aikana on saatu hieman levätä ja tasoittaa kauden kovaa kuormitusta, on Englannissa pelattu hurjalla ottelutahdilla. Tuoreimpien loukkaantuneiden listalla isoimmat nimet ovat olleet Tottenhamin Harry Kane ja Manchester Unitedin Marcus Rashford, jotka ovat kummatkin sivussa vähintään suurimman osan loppukaudesta.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiolalla oli paljon asiaa aiheesta ja hän teki kantansa selväksi. Espanjalaisluotsin mielestä nykyiseen toimintatapaan pitäisi tulla muutos.

– Kanen ja Rashfordin loukkaantumiset ovat iso isku Englannin maajoukkueelle. He ovat äärimmäisen tärkeitä pelaajia heille, Guardiola aloitti aiheesta Manchester Evening Newsin mukaan.

– Toivottavasti lisää ei ole tulossa ja he toipuisivat mahdollisimman pian. On vielä monta kuukautta ennen kesän EM-kisoja.

– Ottelumäärät ovat uskomattomia. Nyt aiheesta puhutaan, kun nämä pelaajat loukkaantuivat, mutta loukkaantumisia on ollut jo Newcastlen, meidän ja jokaisen joukkueen kohdalla, mikä on normaalia. Tällä ottelumäärällä pelaajat hajoavat. En ole yllättynyt, mutta olen pahoillani heidän puolesta.

– Totta kai odotukset ovat liian suuret pelaajille. He saapuvat EM-kisoihin, yrittävät parhaansa maajoukkueen mukana ja alle 20 päivän jälkeen ovat jälleen joukkueidensa mukana, koska bisneksen ja show’n tulee jatkua.

– Pelaajat kärsivät. He tahtovat pärjätä hyvin ja seurat laittavat heille paljon painetta Mestarien liigan voiton tai sinne pääsemisen suhteen. Heiltä vaaditaan ja vaaditaan, kunnes keho sanoo seis.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!