Manchester United -legenda Peter Schmeichel arvioi, ettei 23-vuotiaasta Dean Hendersonista ole vielä ykkösvahdiksi Old Traffordilla.

Sheffield Unitedissa lainalla oleva Henderson on esiintynyt vakuuttavasti, kun taas Unitedin pitkäaikainen luottonimi David de Gea on sortunut viime aikoina useampaan pahaan virheeseen. Jotkut ovatkin jo vaatineet Hendersonia de Gean tilalle.

Schmeichel ei epäile Hendersonin taitoja, mutta tanskalaisen mukaan muitakin tekijöitä pitää ottaa huomioon.

– Kukaan ei epäile Hendersonin potentiaalia, mutta hän on pelannut yhden kauden seurassa, joka on onnistunut Valioliigassa uskomattoman hyvin, Schmeichel kommentoi Instagramissa.

Hänen mielestään Henderson tarvitsee alle useamman vahvan kauden. Vasta sitten voidaan olla varmoja, että hän on oikea mies suurempaan Unitediin.

– On todella iso ero olla ykkönen Bramall Lanella ja ykkönen Old Traffordilla, todella iso ero. Jopa vain kenttäpelaajana näissä seuroissa.

– Olen nähnyt monen kaverin tulevan Old Traffordille suuren maineen kera, maalitykkeinä, mutta he eivät ole täyttäneet lupauksia suorituksillaan ja lahjakkuudellaan. Se johtuu yksinkertaisesti siitä, että paine Old Traffordilla on erilainen.

Lähde: Goal