Tunnettu espanjalaisvalmentaja Rafael Benítez on linkitetty useisiin valioliigaseuroihin myös tällä kaudella, muun muassa West Hamiin ja Arsenaliin. Benítezilla on kuitenkin työpaikka tällä hetkellä Kiinan Superliigassa pelaavan Dalian Yifangin pääkäskyttäjänä.

Urallaan muun muassa Liverpoolia, Chelseaa, Newcastlea ja Real Madridia käskyttänyt Benítez kommentoi mahdollista paluutaan Valioliigaan Monday Night Footballin haastattelussa.

– Luonnollisesti haluaisin tulevaisuudessa palata Valioliigaan, mutta tällä hetkellä minun on oltava selkeä: ei ole mitään mahdollisuutta, että tulisin takaisin nyt, 59-vuotias manageri totesi Sky Sportsille.

Hän vakuutti viihtyvänsä Yifangissa, jossa on käynnissä iso projekti seuran menestymistä tavoitellen.

– Haluamme jättää perinnön. Se on haaste minulle, ja opin paljon. Se on hieno kokemus ja olen aika onnellinen tällä hetkellä, Benitez vakuutti.

Benitez siirtyi Kiinaan kesällä jätettyään Newcastlen. Viime kaudella espanjalainen käskytti ”Magpiesin” 13:nneksi Valioliigassa. Newcastle ilmoitti kesäkuun tiedotteessaan, että oli ”mahdotonta” päästä sopuun uudesta sopimuksesta Benítezin ja tämän edustajien kanssa.

Konkarikoutsi ei sulkenut pois vaihtoehtoa Evertonin valmentamisesta, vaikka valmensi vuodet 2004-2010 Merseysiden toista joukkuetta Liverpoolia.

Evertonin manageripesti on tällä hetkellä auki Marco Silvan saatua potkut viime viikolla. Väliaikaisena luotsina toimii taipaleensa voitolla Chelseasta avannut Duncan Ferguson, mutta seura etsii kuumeisesti uutta päävalmentajaa.

Sky Sportsin mukaan Everton keskustelee kuumeisesti portugalilaisen Vitor Pereiran kanssa kolmivuotisesta managerisopimuksesta.

– Minulla on yhteyksiä Liverpooliin, se on selvä. Mutta samaan aikaan olemme yhteyksissä kaupunkiin, jossa on useita ystäviä, evertonlaisia ja liverpoolilaisia.

– Minulla ei ole mitään ongelmaa siellä olevien fanien tai ihmisten kanssa. Minulla on oikein hyvä yhteys kaupunkiin, Benítez sanoi.