Raheem Sterling on yksi muihin suurseuroihin yhdistetyistä Manchester Cityn pelaajista, joiden uumoillaan olevan lähtökuopissa kesällä.

City menetti hiljattain vetovoimaansa, kun se sai peräti kahden vuoden kilpailukiellon maailman suurimpaan seurajoukkuekilpailuun Mestarien liigaan talouden reilun pelin sääntöjen rikkomisen takia.

Sterling, 25, on nyt puhunut suhteestaan Real Madridiin. Brittilaituri on yhdistetty huhuissa espanjalaisjättiin, joka kilpailee tälläkin kaudella Mestarien liigan ja Espanjan La Ligan voitosta.

– Juuri nyt olen Cityssä ja olen todella onnellinen. Mutta sen sanon, että Real Madrid on fantastinen seura, Sterling kertoi espanjalaiselle AS:lle.

Sterling sanoi kunnioittavansa sopimustaan Cityn kanssa mutta totesi uudelleen Realin olevan massiivinen ja fantastinen seura.

City ja Real Madrid kohtaavat Mestarien liigan neljännesvälierissä. Otteluparin avausosa pelataan Madridissa Santiago Bernabeulla keskiviikkona 26. helmikuuta ja toinen osa Etihadilla 17. maaliskuuta.

Real on kilpailun kestomenestyjä, joka on voittanut mestaruuspystin ennätykselliset 13 kertaa. Joukkue juhli kilpailun voittoa kolmena kautena peräkkäin vuosina 2016-18 Zinédine Zidanen alaisuudessa.

– Mielestäni Mestarien liigan voittaminen noin monesti, vieläpä peräkkäin, on hyvin, hyvin haastavaa, Sterling sanoi viitaten Zidanen saavutuksiin.

Kolmannen peräkkäisen Mestarien liigan voiton jälkeen Zidane jätti Realin yllättäen mutta palasi joukkueen valmentajaksi jo viime maaliskuussa.

– En usko että se on tuuria, vaan ilman muuta systemaattista. Joillain ihmisillä on voittamisen mentaliteetti ja hän voittaa kaikin tavoin.

– Sanoisin, että se on jotain minkä hän on kehittänyt upean pelaajauransa aikana, ja managerina työskennellessään hän jatkaa voittamisen kosketusta, Sterling kehui.