Manchester United voitti sunnuntaina Ralf Rangnickin debyyttiottelussa Crystal Palacen 1-0-lukemin.

  • Ralf Rangnick debytoi voitokkaasti – paljon parjattu keskikenttämies nousi Man Unitedin sankariksi

Saksalaisluotsi ehti vetää vain yhdet harjoitukset ennen sunnuntain kotiottelua, mutta siitä huolimatta hänen kädenjälkensä oli heti nähtävissä. United pelasi aiempaa pallovarmemmin, oli kentällä aiempaa aktiivisempi ja mikä tärkeintä, pelasi joukkueena.

Voiton eteen joukkue sai tehdä täyden päivätyön, mutta kolme pistettä on aina kolme pistettä. Rangnicikia lämmitti voittoisan debyytin jälkeen erityisesti joukkueen pallonhallinta sekä nollapeli, joita ei tällä kaudella ole tullut liiaksi.

– Kaiken kaikkiaan olen onnellinen. Olen positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon asioita he [pelaajat] toivat kentälle, kun otetaan huomioon, että meillä ei ollut eilen edes kokonaista harjoitusta. Kävimme muutaman keskustelun pelaajien kanssa henkilökohtaisesti sekä koko pelaajaryhmän kanssa, Rangnick kertoi voitokkaan ottelun jälkeen.

– Ensimmäinen puolituntinen oli mielestäni uskomaton. Pelasimme suurella nopeudella, korkealla intensiteetillä, korkealla tempolla. Olimme kokoajan askeleen edellä, mutta ainoa asia, joka puuttui pelin tuolta osalta oli yhden, kahden tai jopa kolmen maalin puuttuminen.

– Avausjakson loppua kohden tempo oli hieman hitaampi, mutta meillä oli silti kontrolli. Puoliajalla käskin heitä pitämään tempon korkealla, pitämään intensiteetin korkealla ja pitämään vastustajan poissa meidän kenttäpuoliskoltamme.

Manchester United ei kyennyt enää toisella puoliajalla vastaavaan peliesitykseen kuin ensimmäisellä, mutta ratkaisi ottelun 77. peliminuutilla, kun Fred laukoi huonommalla jalallaan pallon upeasti maaliverkon perukoille.

– Luulen, että kaikki näkivät sen. Hallitsimme tänään peliä ja lopulta teimme kauniin maalin, kun Fred onnistui vahvalla oikealla jalallaan, Rangnick letkautti pilke silmäkulmassa.

Man United nousi voittonsa myötä sarjataulukon kuudennelle sijalle. Joukkue on 11 pistettä perässä sarjakärjessä olevaa Manchester Cityä.

LUE MYÖS: ”Professorin” kädenjälki näkyi välittömästi Man Unitedin pelissä – Cristiano Ronaldon tilasto paljonpuhuva

Manchester United

@ManUtd
Ralf is a 𝗥𝗲𝗱 ❤️

#MUFC | #MUNCRY

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.