Manchester Unitedin loppukauden manageriksi palkatun Ralf Rangnickin kädenjälki näkyi jo voitokkaassa debyyttiottelussa Crystal Palacea vastaan.

  • Ralf Rangnick debytoi voitokkaasti – paljon parjattu keskikenttämies nousi Man Unitedin sankariksi

”Professori” -lempinimellä tunnettu Rangnick ehti vetää joukkueelle vain yhdet harjoitukset ennen Palace-ottelua, mutta siitä huolimatta manchesterilaisten peliesitys oli täysin erilainen mitä aiemmin tällä kaudella on nähty – ja sen osoittavat myös tilastot.

Manchester United pelasi aktiivisesti etenkin hyökkäyskolmanneksella, jossa se syötti peräti 77 kertaa – enemmän kuin kertaakaan aiemmin tällä kaudella.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Hyökkäyskolmanneksella nähtiin myös pallonriistoja selvästi aiempaa enemmän. United onnistui riistämään pallon vastustajalta hyökkäyskolmanneksella peräti 12 kertaa, viisi kertaa useammin kuin yhdessäkään ottelussa aiemmin kuluvan kauden aikana.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

OptaJoe

@OptaJoe
12 - Man Utd won possession in the final third 12 times against Crystal Palace today, at least five more occasions than they managed in any other Premier League game this season. Ethos.

Myös Cristiano Ronaldon tilasto on paljonpuhuva. Tämän kauden 11 aiemmassa valioliigaottelussaan portugalilaistähti oli riistänyt pallon vastustajalta hyökkäyskolmanneksella ainoastaan kolme kertaa, mutta Palacea vastaan hän tuplasi saldonsa kirjauttaen tilastoihinsa kolme pallonriistoa.

Ainakin avausottelun perusteella voidaan todeta, että alkukauden aikana laiskasti esiintynyt Ronaldo laittoi työhaalarit niskaansa ja ryhtyi hommiin, kun professori saapui taloon. Tämä ei voi tietää muuta kuin hyvää Man Unitedin kannalta.

LUE MYÖS: Näin Ralf Rangnick kommentoi voitokasta Man United -debyyttiä: ”Se oli uskomaton!”

Squawka

@Squawka
Cristiano Ronaldo won possession in the final third as many times against Crystal Palace (3) as he did in his first 11 Premier League games of the season.

Chapeau, indeed. 🧢

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.