ESPN: Manchester United lähellä kesän toista jättihankintaa

© Kuva: Getty Images

Manchester United on lähellä sopimusta Real Madridin keskuspuolustaja Raphaël Varanesta, kertoo ESPN.

Ranskan maajoukkuetoppari, jonka kontrahti Santiago Bernabéulla umpeutuu kesällä 2022, on ollut jo pitkään Ole Gunnar Solskjærin ykköstoive kapteeni Harry Maguiren rinnalle.

Man United viimeistelee ensimmäisen merkittävän kesähankintansa ostaessaan Jadon Sanchon noin 85 miljoonalla eurolla Borussia Dortmundista.

21-vuotiaan laitahyökkääjän hankinta julkistetaan viimeistään sitten, kun EM-kisat ovat tulleet Englannin osalta päätökseen.

Manchester Unitedin jalkapallotoimenjohtaja John Murtoigh on kuitenkin ottanut jo seuraavan tehtävän harteilleen päästäkseen sopuun 28-vuotiaan Varanen siirtokorvauksesta.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Manchester United laittoi rattaat pyörimään saatuaan vahvistuksen siitä, että Real Madrid on valmis neuvottelemaan pelaajalle realistisen hinnan.

Ranskan aikainen putoaminen EM-kisoista on helpottanut keskusteluiden etenemistä myös Varanen edustajien kanssa.

Real Madrid asetti avaintopparilleen aluksi 70 miljoonan euron hintalapun, jota United ei suostunut maksamaan.

Espanjalaisseuran tarve kaupata pelaajia Carlo Ancelottin säestämää uudelleenrakentamisprojektia varten on kuitenkin pudottamassa Varanen hinnan lähemmäs 50 miljoonaa euroa.

Real Madrid suunnittelee käyttävänsä tulot Villarrealin ja Espanjan maajoukkueen huipputoppari Pau Torresiin, jonka sopimukseen sisältyy 65 miljoonan euron ulosostoklausuuli. 24-vuotiasta Torresia on yhdistetty kesän aikana myös Old Traffordille.

LUE MYÖS:


Everton – Liverpool | Liverpool on punainen!

Juhliiko Pool Merseysiden derbyssä? Vieraskertoimissa tarjolla herkkua!