Juventus etsii uutta kärkimiestä Cristiano Ronaldon rinnalle, ja Tuttosportin mukaan torinolaisseura on useiden muidenkin suureseurojen tavoin kiinnostunut Wolverhamptonin tähtihyökkääjästä Raúl Jiménezistä.

Jiménez on vakuuttanut Juventuksen seurajohdon vahvoilla esityksillään Wolverhamptonin paidassa. Meksikolaishyökkääjä on tehnyt tällä kaudella yhteensä 22 maalia ja antanut sen lisäksi 10 maalisyöttöä kaikki kilpailut mukaan lukien.

Juventus näkee Jiménezin täydellisenä korvaajana Mario Mandzukicille, mutta seura ei ole ainut 29-vuotiaan maalipyssyn perässä oleva joukkue. ESPN:n mukaan peräti 11 seuraa on ollut yhteydessä Wolverhamptoniin, joka on tiettävästi valmis neuvottelemaan siirrosta, jos pelaaja itse haluaa lähteä.

Wolverhampton on kuitenkin asettanut Jiménezille 60 miljoonan euron suuruisen hintalapun, eikä Juventus ole valmis maksamaan kyseistä summaa kokonaan. Serie A:n jättiseura toivoo, että pelaaja-agentti Jorge Mendes voisi mahdollisesti auttaa siirron toteuttamisessa.

Jiménez on itsekin kommentoinut hänen ympärillä pyöriviä siirtohuhuja, eikä hän ole halunnut sulkea ovia isompiin piireihin seuraavan siirtoikkunan lähestyessä (lue lisää).