Wolverhamptonin tähtihyökkäjää Raúl Jiménez on kommentoinut hänen ympärillä pyöriviä siirtohuhuja, pitäen kaikki mahdollisuudet avoinna seuraavan siirtoikkunan lähestyessä.

Jiménez nauttii uransa tehokkaimmasta kaudesta. Hän on tehnyt jo 22 maalia kauden 2019-20 aikana, mikä on nostanut hänen markkina-arvoaan ja kiinnostuneiden huippuseurojen määrää. Esimerkiksi Manchester United, Chelsea, Arsenal ovat kaikki tarkkailleet Valioliigan maalitykin tilannetta viime aikoina.

Atlético Madridissa yhden kauden pelannut Jiménez olisi myös avoin palaamaan Espanjaan. Jos Barcelona tai Real Madrid tekisi hänestä tarjouksen, olisi 28-vuotiaan kärkimiehen hankala olla sanomatta tilaisuudelle ”ei”.

– Kuulen [siirtohuhuista] sosiaalisen median kautta. Siellä minua ollaan viety jo Real Madridiin, Chelseaan, Manchester Unitediin ja Arsenaliin. Joka päivä joku uusi joukkue haluaa minut, Jiménez kertoi ESPN:lle.

– Minun on pysyttävä tyynenä. Jos minusta puhutaan, se tarkoittaa sitä, että teen asiat oikein. Haluaisin jatkaa Englannissa. Olen iloinen, sopeutunut, ja pidän ideasta [pysyä Valioliigassa].

– Jos kertoisitte minulle, että huomenna Real Madrid tai Barcelona tekisi minusta tarjouksen, on päivänselvää ettei sellaista tilaisuutta voisi vain päästää menemään. Mutta jos jään tänne, taistelen kynsin ja hampain selviytymisestä Mestarien liigaan ja muista tärkeistä asioista.

– Tärkeintä on jättää kaikki ovet auki. Wolvesin kanssa me taistelemme Mestarien liiga -paikasta. Olen iloinen täällä, koska olen tärkeä pelaaja faneille ja joukkueelle. Olen hyvässä paikassa, enkä sulje mitään ovia, olen avoin kaikelle, mutta se ei vaikuta minun yöuniini.