Liverpoolin pitäisi olla huolissaan siitä, miten tuhlaileva Roberto Firmino on maalin edessä, sanoo joukkueen entinen hyökkääjä Peter Crouch.

Liverpool jäi jo kolmatta kertaa putkeen nollille, kun se pelasi maalittoman tasapelin Manchester Unitedia vastaan sunnuntai-iltana. Seura kärsii sen kuivimmasta ajanjaksosta peräti 15 vuoteen, eikä Jürgen Klopp ole edes täysin varma miksi.

Crouchin mielestä Liverpool-luotsin ”hälyttävin” huolenaihe tällä hetkellä on Firmino, jonka ruuti oli märkää sunnuntainkin ottelussa. Brasilian maajoukkuepelaaja laukoi yhteensä viisi kertaa, mutta sain vain yhden yrityksistään kohti maalia.

– Joukkueen tasapaino on pielessä. Jordan Hendersonin ja Fabinhon puuttuminen keskikentältä on estänyt Trent Alexander-Arnoldia ja Andy Robertsonia nousemaan yhtä vapaasti hyökkäykseen kuin edellisen kahden kauden aikana, Crouch analysoi Daily Mailille.

[readmore from=Liverpool]

– Mikä kuitenkin hälytti minua eniten oli se, miten tuhlaileva Roberto Firmino oli maalin edessä. Sunnuntain ottelu oli kivuliasta katsottavaa.

– Luulin, että hän olisi taas löytänyt rytminsä, kun hän loisti Crystal Palacea vastaan viime kuussa. Mutta asiat eivät vain tunnu sujuvan hänen kohdallaan – tai hänen joukkueensa kohdalla.

Firmino, 29, on tehnyt tällä kaudella viisi maalia 26 otteluun Liverpoolin paidassa. Kaikki osumat ovat syntyneet Valioliigassa.