Internazionalen seurajohto on muuttanut kantansa hyökkääjä Romelu Lukakun paluun suhteen, kertoo La Gazzetta dello Sport.

Lukaku, 28, siirtyi viime kesänä Interistä Chelseaan 113 miljoonalla eurolla, lontoolaisseuran historian ennätyskorvauksella. Hänen paluunsa Stamford Bridgelle ei ole kuitenkaan sujunut odotusten mukaisesti.

Belgialaiskärki on tehnyt 12 maalia tällä kaudella, mutta hän on viimeksi päässyt Chelsean avaukseen helmikuussa. Gazzettan mukaan Lukaku on tyytymätön tilanteeseensa ja haluaisi palata Interiin, jolle hän teki kahden viime kauden aikana 95 ottelussa yhteensä 64 maalia.

Tuttosport uutisoi viime viikolla, että Lukaku on ollut usein yhteydessä Interin seurajohtoon ja pelaajiin ja sanonut, että hän haluaisi palata Italiaan.

Inter piti aluksi Lukakun paluuta mahdottomana, mutta Gazzettan mukaan ääni kellossa on muuttunut. Italialaislehti kertoo, että Lukakun paluu olisi toteuttava lainasiirrolla ja Interin olisi ensiksi myytävä muita pelaajiaan pois.

Chelsea ei voi tällä hetkellä tehdä pelaajasiirtoja tai neuvotella uusia sopimuksia johtuen omistajaansa Roman Abramovitšiin kohdistuvista sanktioista. Inter odottaa, että Chelsea siirtyy uusien omistajien haltuun ennen kuin se aloittaa neuvottelut lontoolaisten kanssa.