Tottenham-puolustaja myönsi etsineensä uutta seuraa viime kesänä: ”Halusin lähteä”

© Kuva: Getty Images

Tottenhamin laitapuolustaja Serge Aurier halusi jättää lontoolaisseuran viime kesänä vähäisen peliaikansa takia. Hänelle on kuitenkin avautunut isompi rooli tällä kaudella Kieran Trippierin siirryttyä Atlético Madridiin.

Loukkaantumiset ja ailahtelevat peliesitykset pitivät norsunluurannikkolaisen visusti penkillä viime kaudella. Aurier pelasi vain kahdeksassa Valioliiga-ottelussa, eikä hän ollut halukas jäämään Tottenhamin riveihin.

Aurier ei edes pelannut kauden ensimmäisissä otteluissa, sillä siirtoikkuna muualla Euroopassa oli vielä auki. Aurier myönsi toivoneensa siirtoa, mutta haluaa nyt hyödyntää uuden tilaisuutensa Mauricio Pochettinon alaisuudessa.

– Etsin tietä ulos, joten en voinut pelata. Kun yrität siirtyä muualle, et voi pelata koska loukkaantuminen tai mikä vain pilata kaiken. Halusin lähteä joten se oli normaalia minulle olla pelaamatta. Muuten se on managerin päätös. Hän on se joka päättää mikä on parasta koko ryhmälle, Aurier kertoi The Mirrorille.

– Kuten olen sanonut aiemmin, kausi on pitkä joten yritämme parantaa ajan myötä. Haluni lähteä, minusta se on ihan normaalia. Olen tärkeä pelaaja maajoukkueessani. En ole enää 20-vuotias joten minun on pelattava, ja oltava iloinen.

– En ole ainut henkilö jolla on päätäntävalta. Tänään, siirtoikkuna on suljettu, joten keskityn täysillä seuraani ja katsomme sen jälkeen mitä on luvassa. En ole pettynyt siihen että jäin, koska se antaa minulle mahdollisuuden itseni ylittämiseen ja hyvään kauteen. Pomolla on viimeinen sana ja täällä pomona toimii manageri (Pochettino).

Aurier on avannut kaksi Valioliiga-ottelua tällä kaudella. Hän ei pelannut viime viikon Brighton-tappiossa pelikiellon takia.