Laitapuolustaja Serge Aurier sanoo olevansa lähdössä Tottenhamista. Norsunluurannikkolainen mielii itse takaisin Paris Saint-Germainiin, josta saapui Lontooseen kesällä 2017.

Aurierin sopimus Spursin kanssa päättyy vasta vuoden kuluttua, mutta tämä itse katsoo saaneensa projektin valmiiksi. 28-vuotiaan mukaan lähdölle ei ole esteitä.

– Kaikki tietävät, että jos haluaisin jatkaa täällä, olisin jo tehnyt jatkosopimuksen. En ole tekemässä sellaista myöskään seuraavan puolen vuoden aikana. Olen nyt kokenut pelaamisen Valioliigassa, ja Mestarien liigan finaalissa. Ympyrä täällä on tullut täyteen, ja on aika katsella muualle, puolustaja sanoi L’Équipelle.

Puolen vuoden kuluttua Aurier olisi siis nykysopimuksensa pohjalta oikeutettu aloittamaan neuvottelut ulkomaisten seurojen kanssa. Lausunnot kuulostavat siltä, että asiat saattavat liikahtaa paljon nopeamminkin.

– Kaikki osapuolet ovat samalla kannalla, seurajohto ja agenttini ovat sopineet ehdoista, joten saa nähdä. En ole koskaan piilotellut haluani palata PSG:iin. Se on lapsuuteni seura, jonka kannattaja olen edelleen, joten minulle on luontevaa puhua asiasta. En kuitenkaan ole sulkemassa mitään ovia.