Sergio Agüero paljasti, mitä hänen päässään liikkui ennen historiallista hattutemppua

© Kuva: Getty Images

Sergio Agüerosta tuli sunnuntaina Valioliigan historian eniten maaleja tehnyt ulkomaalainen pelaaja, kun Manchester City teurasti Aston Villan 6-1-lukemin (lue lisää tästä).

Hän rikkoi myös Alan Shearerin hallitseman 11 hattutempun Valioliiga-ennätyksen viimeistellessään Manchester Cityn kuudennen maalin yhdeksän minuuttia ennen ottelun päätösvihellystä.

Ohitettuaan Thierry Henryn Valioliigan maalitilastoissa, Agüero tiesi kolmannen osumansa tärkeyden. Argentiinalaiskärki paljasti ajatelleensa saman tien hattutempun tekoa ja Shearerin ennätyksen rikkomista.

– Olen niin iloinen tästä ennätyksestä, mutta minun on kiitettävä joukkuetovereitani koska he auttoivat minua tässä ottelussa. Olen niin iloinen, Agüero kertoi Sky Sportsille ottelun jälkeen.

– Kun tein toisen maalini, ajattelin heti että ”yksi vielä niin rikon hattutemppuennätyksen”. Haluan jatkaa maalien tekemistä, mutta kaikki riippuu joukkuetovereistani. Jos he syöttävät minulle, mahtavaa.

Agüero on nyt kaikkien aikojen maalitilastoissa neljäntenä, tasoissa Frank Lampardin kanssa. 177 maalia tehneellä Agüerolla on kuitenkin vielä matkaa Shearerin ohittamiseen Valioliiga-historian parhaana maalintekijänä. Entinen Newcastle- ja Blackburn-hyökkääjä johtaa Agüeroa vielä 83 täysosuman turvin, mikä kuulostaa Agüeronkin korviin melko paljolta.

– Aion tietty yrittää [hänen ohittamistaan]. Shearerilla voi olla liian paljon maaleja, joten en tiedä. Ehkä, aion yrittää, Agüero naurahti.


500% talletusbonus – 10€ talletuksella 60€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 10 euroa.
  3. Saat pelitillesi heti 60€ pelirahaa vedonlyöntiin (maksimibonus 50€)