Manchester City toivoo yhä, että tähtihyökkääjä Sergio Agüero ehtisi toipua Mestarien liigan Portugalissa pelattavaan minilopputurnaukseen, joka alkaa ensi viikolla.

Cityn kaikkien aikojen maalintekijä Agüero, 32, loukkasi polvensa 22. kesäkuuta Burnleyä vastaan, eikä ole sittemmin pelannut minuuttiakaan. Hän on parhaillaan erikoisasiantuntijan hoidettavana Espanjan Barcelonassa, jossa hän kuntouttaa polveaan kolmesti päivässä.

Manchester City kohtaa puolivälierävaiheessa ranskalaisen Lyonin ensi lauantaina. Mestarien liigan viimeiset vaiheet pelataan koronaviruspandemiasta johtuen yksiosaisina otteluina. Kilpailu huipentuu 23. elokuuta pelattavaan loppuotteluun, joten liikaa aikaa Agüerolla ei ole, jos City sinne asti pääsee.

Manageri Pep Guardiola ei ole kuitenkaan heittänyt pyyhettä kehään Agüeron suhteen, vaikka argentiinalaiskärki ei ole vielä saanut lääkäriltä lupaa aloittaa juoksemista.

– Hän on parantumassa, mutta en osaa sanoa, milloin hän liittyy mukaamme, kommentoi Guardiola Daily Mailin mukaan perjantaina.

– Toivottavasti hän pääsee kanssamme Portugaliin, mutta huominen on huomenna.

– Me puhumme lääkärien kanssa. Silloin katsotaan, mikä tilanne on.

Agüero on pelannut tällä kaudella 32 ottelua tehden niissä yhteensä 23 osumaa. Hän on Gabriel Jesusin kanssa Cityn sisäisen maalipörssin jaetulla toisella sijalla, vaikka Jesus on pelannut yli tuhat minuuttia enemmän. Maalipörssin kärjessä on Raheem Sterling 31 osumallaan.