Athletic: Real Madrid -puolustaja lähellä siirtyä Tottenhamiin – Manchester United jätti leikin kesken

© Kuva: Getty Images

Tottenham on pääsemässä Real Madridin kanssa yhteisymmärrykseen Sergio Reguilónin pysyvästä siirrosta lontoolaisseuran riveihin, uutisoi The Athletic.

Tottenham on suostunut maksamaan 23-vuotiaasta espanjalaispuolustajasta Real Madridin vaatiman siirtokorvauksen, eli 30 miljoonaa euroa. Real Madridin toiveena oli lisätä pelaajan sopimukseen myös takaisinosto-optio, johon Tottenham on suostunut.

Myös Manchester United kävi neuvotteluita Reguilónin siirrosta Real Madridin kanssa. Manchesterilaisseura ei kuitenkaan suostunut maksamaan pelaajasta 30 miljoonan euron siirtokorvausta tai hyväksymään madridilaisten vaatimusta takaisinosto-optiosta.

Sergio Reguilón pelasi viime kaudella 31 La Liga -ottelua, joissa syntyi kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä. Kuva: Getty Images

Reguilón pelasi viime kauden lainalla Sevillassa. Hänet nimettiin La Liga -kauden 2019-20 parhaaksi vasemmaksi laitapuolustajaksi. Hän auttoi Sevillan myös Eurooppa-liigan voittoon. Aiemmin tässä kuussa Reguilón teki debyyttinsä Espanjan A-maajoukkueessa.

LUE MYÖS: José Mourinho lukitsi kohteensa – haluaa Bundesliiga-hyökkääjän Harry Kanen varamieheksi

Zinédine Zidanen suosioon nuori laitapakki ei kuitenkaan ole koskaan päässyt, minkä takia seura on valmis kauppaamaan Reguilónin eteenpäin. Zidane suosii Marceloa ja viime kesänä hankittua Ferland Mendyä vasemman laitapakin tontilla.