Valencialainen Superdeporte kertoo siirtosuunnitelmasta, jossa Portugalista Espanjaan siirtyvä pelaaja vaikuttaisi myös valioliigajoukkueen – ellei parinkin – suunnitelmiin merkittävästi.

Manchester Unitedin sitkeästi tavoittelema keskikenttäpelaaja Bruno Fernandes on yksi kaavion keskipisteistä. Unitedin ja Sportingin tiedetään olevan varsin etäällä toisistaan, mitä tulee pelaajan hinta-arvioon.

Fernandes tiettävästi on kuitenkin hyvinkin lähtöhaluinen lissabonilaisryhmästä, ja nyt tätä lähtöä avittamaan on tietojen mukaan astunut kaksikin La Liga -seuraa.

Barcelona tarvitsee hyökkääjän loukkaantuneen Luis Suárezin tilalle, ja on nimennyt ykköskohteekseen Arsenalin Pierre-Emerick Aubameyangin. Gunnersin hintapyynnön uskotaan kuitenkin olevan katalonialaisille liian korkea. Barcan kakkosvaihtoehto on Valencian Rodrigo Moreno.

Paikallislähteen mukaan Valencian valmentaja Albert Celades on jo näyttänyt vihreää valoa hyökkääjän myynnille, mikäli Barcelona hankkii Fernandesin Sportingista, ja lainaa tämän Valenciaan.

Useiden espanjalaislähteiden mukaan Rodrigo on jo jättäytynyt Valencian harjoituksista, suorittaakseen Barcelonan lääkärintarkastuksen.