Pikapaluu kokoonpanoon? Chelsean ykköshyökkääjä saattaa olla jo pelikunnossa

© Kuva: Getty Images

Chelseassa ollaan toiveikkaita siitä, että joukkueen ykköshyökkääjä Tammy Abraham olisi pelikunnossa jo keskiviikkoillan valioliigaottelussa Aston Villaa vastaan.

Viime lauantaina Chelsea kohtasi West Hamin ilman Abrahamia, joka loukkasi lonkkansa aiemmin samalla viikolla pelatussa Mestarien liigan ottelussa Valenciaa vastaan ja joutui jättämään pelin kesken jo ennen taukoa.

West Hamia vastaan Chelsea ei onnistunut maalinteossa, eikä Abrahamin avauskokoonpanossa korvannut Olivier Giroud vakuuttanut kärjessä.

Abrahamin paluu olisi toivottavaa joukkueelle ja manageri Frank Lampardille, sillä hyökkääjätilanne ei ole kaksinen. Valenciaa vastaan Abrahamin tilalle tullut Michy Batshuayi ei myöskään Giroud’n tavoin häikäissyt esityksellään.

Tällä kaudella 11 maalia kaikissa kilpailuissa tehnyt Abraham, 22, halutaan takaisin kentille mahdollisimman pian. Chelsea on hävinnyt kaksi peräkkäistä sarjapeliä ensin Manchester Citylle ja viimeisimpänä West Hamille, ja kurssin halutaan luonnollisesti kääntyvän. Abraham on ollut alkukaudella elintärkeä palanen Lampardin joukkueelle, sillä muita selviä maalintekijöitä ei ole noussut hyökkäyspäästä esiin.

Telegraphin mukaan Englannin A-maajoukkueeseenkin nousseen Abrahamin pelikunto tarkastetetaan tiistain harjoituksissa ja sen jälkeen päätetään, onko hän valmis pelaamaan Stamford Bridgellä jo keskiviikkona.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!