Teemu Pukin edustama Norwich hävisi perjantaina kotonaan Watfordille 0-2 ja tipahti tuloksen myötä Valioliigan sarjataulukossa viimeiseksi. Watford nappasi ensimmäistä kertaa tällä kaudella täyden pistepotin ja nousi 18. sijalle ennen kierroksen muita pelejä.

#NORWAT

Ottelu lähti Norwichin kannalta karmivalla tavalla käyntiin. Emiliano Buendia sortui toisella peliminuutilla omaan näppäryyteensä ja menetti pallon keskikentällä Gerard Deulofeulle, joka lähti rynnistämään kohti Norwichin maalia. Deulofeu jatkoi tempokuljetustaan rangaistusalueelle, haki vasemman jalkansa vapaaksi ja sijoitti pelivälineen vasempaan alakulmaan. 0-1.

Norwich pääsi peliin alkujärkytyksen jälkeen nopeasti mukaan, mutta sen viimeisissä syötöissä oli runsaasti parannettavaa. Deulofeu oli iskeä ensimmäisen vartin aikana toisenkin osuman, mutta hänen vetonsa viuhui takatolpasta ohi.

Kotijoukkue oli todella lähellä maalintekoa 21. minuutilla, kun Marco Stiepermann pelasi Onel Hernándezin puolittaiseen läpiajoon. Watfordin maalivahti Ben Foster tuli kuitenkin hyvissä ajoin vastaan ja esti kuubalaisen aikeet. Irtopallo tuli Teemu Pukille, jonka laukaus pysähtyi vieraiden puolustukseen.

Watford joutui tekemään ensimmäisen vaihtonsa jo puolen tunnin kohdalla, kun Roberto Pereyra poistui kentältä takareittään pidellen. Hänen paikkansa otti Andre Gray.

Sky Sports Statto

@SkySportsStatto
⏱️ After 76 seconds, Gerard Deulofeu scores @WatfordFC's 2nd fastest goal in @premierleague history

🔰 @NorwichCityFC have only won 1⃣ of their last 4⃣8⃣ PL games after conceding first - but that was against Watford in May 2016

#NORWAT

Gray oli tehdä maalin heti vaihtonsa jälkeen, mutta Norwichin toppari Ben Godfrey heittäytyi uhrautuvaisesti vedon tielle.

Pukin omat tekopaikat olivat vähissä, mutta hän petasi 39. minuutilla loistavan tontin Buendialle, jonka laukaus pilkun kohdalta karkasi kuitenkin reippaasti maalin yli.

Suomalaiskärki jäi hetkeä myöhemmin pitelemään kasvojaan, kun Watfordin Abdoulaye Doucouré osui häneen kädellään.

Norwichilla oli ensimmäisellä puoliajalla kahdeksan maalintekoyritystä ja Watfordilla yhdeksän.

Watford aloitti toisen jakson yhtä räväkästi kuin ensimmäisenkin. Deulofeu tarjoili 52. minuutilla kierteisen keskityksen maalin edustalle Graylle, joka taituroi pallon kantapäällään verkkoon. 0-2.

Vieraat joutuivat 66. minuutilta lähtien pelaamaan yhden vajaalla. Christian Kabasele tönäisi Josip Drmićin pallontavoittelutilanteessa sääntöjen vastaisesti nurmen pintaan, otti illan toisen varoituksensa ja lensi siten suihkuun.

Watford keskittyi mielellään vain puolustamaan voittoaan loppuun asti ja piti Norwichin poissa vaarallisilta paikoilta.

1 - Watford are the 91st and final team in the top four tiers of English football this season to win a league match. Overdue.