Teemu Pukki myönsi hyötyneensä pelitauosta Viasatin haastattelussa – Norwichissa uskotaan yhä ”pienimuotoiseen ihmeeseen”

© Kuva: Getty Images

Norwich Cityn suomalaishyökkääjä Teemu Pukki kertoi Viasatin haastattelussa, miten koronaviruspandemian aiheuttama tauko on hyödyttänyt häntä pitkän kauden keskellä, ja miten joukkue aikoo lähteä pelaamaan kauden viimeiset valioliigapelinsä.

Kaikki jalkapallo Englannissa on ollut pysähdyksissä maaliskuusta lähtien. Joukkueet ovat kuluvan viikon aikana palanneet pienryhmätreenien merkeissä harjoituksiin, mutta kauden jatkumiselle ei olla pystytty asettamaan vielä tarkkaa ajankohtaa.

Pukin mukaan pelitauosta on ollut hänelle hyötyä erityisesti fyysisen kunnon ja perhe-elämän kanssa. Nyt 30-vuotias kärkimies olisi kuitenkin jo halukas palaamaan Valioliigan viheriöille.

– Teki hyvää tämä tauko itselle. Oli jo pitkä kausi takana, paljon pelejä ja paljon minuutteja, niin alkoi jo hieman jaloissa, päässä ja kropassa muutenkin painaa. Teki ihan hyvää tämä tauko, Pukki kertoi.

– Sain myös viettää paljon aikaa perheen kanssa. Se oli tosi tärkeää sekä itselle että heille, mutta kyllä tässä alkaa olemaan jo sellainen fiilis, että kiva päästä kentälle, näkemään pelikavereita ja tekemään maaleja.

Teemu Pukki on tehnyt tällä kaudella 11 maalia Valioliigassa. Kuva: Getty Images

Norwichin tämänhetkinen tilanne Valioliigassa on erittäin stressaava, sillä seura on sarjataulukon viimeisellä sijalla. Matkaa viivan yläpuolelle on vielä kuusi pistettä, minkä takia loppukauden putoamistaistelusta on tulossa erityisen haastava.

– Meillä oli ihan hyvä tilanne ja fiilis juuri ennen taukoa, kun saimme muutamia voittoja. Siitä on ihan hyvä jatkaa. Mutta nyt meidän täytyy tietenkin käyttää tämä aika ennen pelejä mahdollisimman hyvin hyödyksi, että ollaan sitten valmiita otteluiden jatkuessa, Pukki jatkoi.

Pukille itselle Valioliigassa säilyminen olisi myös erittäin suuri asia, mutta hän tietää miten kova haaste se tulee olemaan, ja minkälaisia odotuksia vastaan joukkue taistelee.

– On tehtävä oman joukkueen eteen kaikkensa, että tulee tulosta. Se on tärkeä asia myös mulle, että me saadaan käännettyä tämä kausi vielä positiiviseksi ja tehtyä pienimuotoinen ihme noustaksemme tuolta [putoamisviivan alapuolelta pois].

– Tuskin kukaan meidän ulkopuolelta siihen uskoo, mutta se on meidän tehtävä pitää huolta siitä että se on mahdollista, Pukki päätti.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!