Katso: Teemu Pukkia pyydettiin nimeämään Norwichin hienoin maali – se oli tietysti hänen omansa: ”Hieman itsekästä, mutta…”

© Kuva: Getty Images

Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki ja kuubalaislaituri Onel Hernández jakoivat viime viikolla huvittavia mielipiteitä joukkuetovereistaan seuran YouTube-kanavalla.

Pukkia ja Hernándezia pyydettiin esimerkiksi nimeämään, kenellä Norwichin pelaajalla on paras ensimmäinen kosketus ja kenellä heistä kestää pisimpään laittautua ennen ottelua.

Norwichin hienoimmaksi maaliksi siltä ajalta, kun kaksikko on seuraa edustanut, nimesivät kumpikin heistä Pukin komean volleyn Newcastlen verkkoon viime kaudelta.

Pukin taival Valioliigassa alkoi lennokkaasti, kun hän latasi hattutempun Newcastlea vastaan kauden 2019-20 toisella ottelukierroksella. Osumista ensimmäinen painui kuitenkin parhaiten kotkalaiskärjen mieleen.

– Hieman itsekästä, mutta näin on, Pukki naurahti paljastaessaan vastauksensa.

– Minulla tuli juuri se sama mieleen, Hernández komppasi.

Pukki, 30, teki viime kaudella yhteensä 11 maalia 36 Valioliigan otteluun. Edeltävällä kaudella hän voitti Mestaruusarjan maalikuninkuuden ja tällä kaudella samassa kilpailussa verkot ovat heiluneet neljästi.

Katso Pukin maali ja Norwich-kaksikon loput vastaukset allaolevalta videolta.