Norwichin suomalaishyökkääjä Teemu Pukki on valittu ehdolle Kuukauden pelaajaksi Englannin Mestaruussarjassa pelaajayhdistyksen (PFA) valinnoissa syyskuun ja lokakuun osalta. Kannattajat äänestävät voittajan. Valioliigan puolella palkinnon pokkasi Patrick Bamfrod.

Pukki on tehnyt tällä kaudella 11 sarjaottelussa neljä maalia ja antanut yhden maalisyötön. Näillä näytöillä Pukki sai ehdokkuuden syyskuun ja lokakuun osalta Mestaruussarjan Kuukauden pelaajaksi yhdessä viiden muun pelaajan kanssa.

Artikkeli jatkuu twiitin jälkeen.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
4️⃣ goals
1️⃣ assist

Pukki has been nominated for the @pfa Fans' Player of the Month award! Vote now ⬇ #PFAFansAward @bristolstmotors

Yksi vahvimmista ehdokkaista on Marcus Forssin seurakaveri Ivan Toney, joka on tehnyt Brentfordille kymmenen maalia 11 ottelussa. Toney valittiin myös Mestaruussarjan viralliseksi Kuukauden pelaajaksi.

Toinen vahva ehdokas on Readingin hyökkääjä Lucas João, joka on onnistunut kuudesti maalinteossa, jonka päälle on tullut kolme maalisyöttöä.

Lisäksi ehdolla ovat Blackburnin keskikenttäpelaaja Bradley Johnson, Stokelle 3+5 tehot tehnyt hyökkääjä Tyrese Campbell sekä Swansean laitapuolustaja Jake Bidwell, joka on tehnyt komeat tehot 1+4.

Erikoista sen sijaan on se, ettei Mestaruussarjan maalipörssiä johtava Adam Armstrong, 23, ole ehdokaslistalla. Armstrong on tehnyt kymmenessä ottelussa 11 maalia ja antanut yhden maalisyötön.

Valioliigan puolella Leedsin hyökkääjä Patrick Bamford äänestettiin pelaajayhdistyksen Kuukauden pelaajaksi. Bamford on tehnyt tällä kaudella seitsemän maalia kahdeksassa ottelussa.

Professional Footballers’ Association

@PFA
🎯 Congratulations to @Patrick_Bamford!

Winner of the PFA @BristolStMotors Fans’ Player of the Month for Sept/Oct!

#PFAFansAwards #LUFC @LUFC

 

Sky Bet Championship

@SkyBetChamp
Your Sky Bet Championship Manager and Player of the Month winners for October! 👏

👔 Neil Warnock - @Boro

⚽ @ivantoney24 - @BrentfordFC

bit.ly/35pxvVl

#EFL | #SkyBetChampionship