Teemu Pukki ja Emiliano Buendía tekivät jälleen taikoja Norwichin hyökkäyksessä, kun Mestaruussarjan kärkijoukkue kaatoi Coventry Cityn 2-0-lukemin keskiviikkoiltana.

Buendía alusti Pukin viimeistelemän avausosuman puolen tunnin kohdalla, jonka jälkeen Suomen maajoukkuetähti teki argentiinalaistaiturille vastapalveluksen syöttämällä hänelle maalin hieman ennen taukoa.

– Olen pelannut hänen kanssaan pitkään. Hän tietää liikkeeni ja minä hänen aikeensa, Pukki kertoi Norwichin verkkosivuilla hänen ja Buendían välisestä yhteistyöstä.

– [Ensimmäisessä maalissa hän antoi] minulle mahtavan syötön, josta oli melko helppo viimeistellä. Hän on todennäköisesti syöttänyt minulle enemmän maaleja kuin kukaan muu ja on vain niin mahtava pelaaja.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
Teemu Pukki ™️

Jos yllä oleva video ei näy, klikkaa tästä.

LUE MYÖS: Norwichin päävalmentaja tarkkaili Teemu Pukkia treeneissä ja huolestui yllättävästä asiasta – epäilyt osoittautuivat turhiksi

– Mielestäni välillämme oleva kemia on todella hyvä. Tiedän mitä tehdä, kun hän saa pallon, ja hän saa sen aina perille. Hänen kanssaan on niin helppo pelata.

[readmore from=Teemu-Pukki]

Buendía on syöttänyt yhteensä kahdeksan maalia tällä kaudella. Argentiinalaisen täysosuma oli puolestaan hänen yhdeksäs, ja Pukki oli tyytyväinen saatuaan syöttää sen hänelle.

– Olin iloinen, että pystyin tekemään hänelle vastapalveluksen kaikkien niiden maalisyöttöjen jälkeen, jotka hän on antanut minulle vuosien varrella. Välillämme on ollut paljon maaleja, en edes tiedä kuinka monta, Pukki jatkoi.

LUE MYÖS: