2000-luvun kovin tutkapari! – Teemu Pukki ja Emi Buendía takovat seurahistoriaa uusiksi Norwichissa

© Kuva: Getty Images

Teemu Pukki teki keskiviikkoiltana jo kauden 14. maalinsa, kun Norwich voitti Coventryn 2-0-lukemin Englannin Mestaruussarjassa.

Suomalaishyökkääjä syötti sen lisäksi maalin Emiliano Buendíalle, joka alusti Pukin avausosuman varttia aiemmin. Kumpikin Norwich-tähti takoi ottelussa vyölleen siis yhden maalin ja maalisyötön.

Kyseessä ei suinkaan ollut ensimmäinen kerta, kun Pukki ja Buendía tekivät yhdessä tuhoa Norwichin hyökkäyksessä. Peräti kuusi Pukin 14:sta maalista on syntynyt tällä kaudella Buendían esityöstä joko maalisyötön (5) tai hankitun rangaistuspotkun myötä.

KATSO VIDEO: Teemu Pukilta kaunis viimeistely Norwich-tähden upeasta syötöstä – ”Hänen kanssaan on niin helppo pelata”

Pukki ja Buendía, jotka siirtyivät kumpikin Carrow Roadille kesällä 2018, ovat luoneet toisilleen yhteensä 15 maalia Norwich-vuosiensa aikana. Keskiviikkoillan osumat nostivat tutkaparin täten seuran 2000-luvun tehokkaimmaksi kaksikoksi.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Coventry-voiton ensimmäinen maali siirsi Pukin myös Norwichin kaikkien aikojen maalitilaston 20 parhaan joukkoon (55 maalia). Buendía on sen sijaan syöttänyt Norwichille neljänneksi eniten maaleja (33) viimeisen 20 vuoden aikana.

LUE MYÖS:


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.