Atlético-tähden edustajat kiistivät pelaajan isän väitteet Arsenalista

© Kuva: Getty Images

Atlético Madridin keskikenttäpelaajan Thomas Parteyn edustajat ovat kiistäneet ghanalaistähden isän väitteet neuvotteluista Arsenalin kanssa.

Parteyn, 26, isä Jacob Partey sanoi Tru FM:n haastattelussa, että hänen poikansa neuvottelee Arsenalin kanssa siirrosta Lontooseen.

– Soitin pojalleni kuultuani huhut ja hän kertoi niiden olevan totta.

– Kaikki riippuu siitä, mitä Atlético vaatii hänestä. Jos hän menee Arsenaliin, niin hyvä. Heillä on paljon kannattajia Ghanassa.

– Minä olen iloinen, jos hän päättää siirtyä Arsenaliin. Tällä hetkellä he keskustelevat siitä, miten Atlético vapauttaa hänet.

Thomas Parteya edustava JJ Sports Management on kuitenkin julkaissut tiedotteen, jossa se kiistää pelaajan isän väitteet ja kutsuu niitä ”täysin perättömiksi”.

Partey siirtyi Atlético Madridiin vuonna 2012 ja kävi pari kertaa lainalla ennen kuin hän nousi Los Colchonerosin avainpelaajaksi. Kuluvalla kaudella Partey on pelannut 35 ottelua. Hänen ja Atlétin sopimus umpeutuu kesällä 2023, mutta JJ Sports Management kertoi tiedotteessaan, että osapuolet neuvottelevat jatkosopimuksesta.

Artikkelia ja otsikkoa muokattu 22.4.2020 klo 21.21: Pelaajan edustajien lausunto lisätty mukaan.