Jürgen Klopp on vahvistanut, ettei Liverpoolin tähtipuolustaja Trent Alexander-Arnold liity Englannin maajoukkueeseen loukkaannuttuaan sunnuntain 1-1-tasapelissä Manchester Cityä vastaan.

Alexander-Arnold, 22, joutui jättämään kentän toisella puoliajalla. Ottelun jälkeen Klopp vahvasti, että kyseessä oli pohjevamma, jonka vakavuudesta ei vielä ole tarkkaa tietoa.

LUE MYÖS: Huomasitko? Jürgen Klopp ja Pep Guardiola jäivät juttelemaan päätösvihellyksen jälkeen – tästä oli kyse

– Valitettavasti Trentillä on jokin ongelma hänen pohkeensa kanssa. Me emme vielä tiedä sen tarkemmin, mutta se ei todellakaan ole hyvä asia, Klopp sanoi Sky Sportsille.

– Trent putoaa pois Englannin miehistöstä. Me emme vielä tiedä [miten vakava vamma on kyseessä], mutta hän ei jää ainoaksi, jonka [Englannin päävalmentaja] Gareth Southgate menettää.

LUE MYÖS: Roy Keane teilasi Manchester City -puolustajan ”idiootiksi” Liverpool-ottelun jälkeen: ”Hän on kuin kolariauto”

Englanti kohtaa marraskuun triplamaaottelussaan Irlannin harjoitusottelussa, jonka jälkeen Nations Leaguessa vastaan asettuvat Belgia ja Islanti. Chelsean oikean puolen laitapuolustaja Reece James on myös sivussa jälkimmäisistä otteluista pelikiellon takia.