Manchester United pudotti Chelsean Englannin liigacupista, kun se voitti Stamford Bridgellä pelatun kamppailun lopulta lukemin 1-2.

Ottelun avauspuoliaika ei juuri hienouksia tarjonnut. Molempien joukkueiden pelaaminen oli varovaista, eikä maalipaikoilla juhlittu. Kun ottelua oli pelattu 25 minuuttia, vierasjoukkue Man United sai rangaistuspotkun. Marcos Alonso kaatoi Daniel Jamesin boksissa, ja Marcus Rashford iski pallon pilkulta varmasti sisään.

Toisella puoliajalla peli oli avoimempaa, ja maalipaikkoja nähtiin ensimmäistä jaksoa enemmän. Chelsea tuli toiselle jaksolle hyvin sisään, ja otti pallonhallinnan. Tunnin kohdalla Michy Batshuayi tasoitti ottelun komealla soolomaalilla.

Ottelun voittomaaliksi jäänyt osuma oli Marcus Rashfordin käsialaa. Englannin maajoukkuehyökkääjä ampui vapaapotkusta pallon upeasti maalin takayläkulmaan. Chelsea ei kyennyt tästä enää nousemaan, eikä lisäosumia enää nähty.

5 - Manchester United striker Marcus Rashford has scored five goals against Chelsea across all competitions; his most against a single opponent in his club career. Wicked.