Newcastlesta ei ollut keskiviikkona pysäyttämään Valioliigassa toisena majailevaa Leicesteriä. Leicester kävi hakemassa vieraspisteet 0-3 lukemin.

Leicester iski avausjaksolla kahdesti. Maaleista vastasivat Ayoze Pérez sekä James Maddison. Vieraat hallitsivat kenttätapahtumia selvästi läpi ottelun. Kotijoukkue onnistui laukomaan maalia kohti vain kahdesti koko ottelussa.

Ottelun loppulukemat iski lopussa Hamza Choudhury. Valioliigan maalipörssiä johtava Jamie Vardy ei ollut vieraiden kokoonpanossa.

8 - James Maddison has scored 8 Premier League goals from outside the box since the beginning of last season, more than any other player. Aimbot.

Southampton kaatoi kotikentällään Tottenhamin 1-0 lukemin. Kotijoukkueen maalista vastasi hurjassa vireessä oleva hyökkääjä Danny Ings.

13 - Only Jamie Vardy (17) has scored more Premier League goals this season than Southampton's Danny Ings (13). Saintly.

Kymmenessä viimeisessä valioliigaottelussaan Ings on iskenyt yhdeksän maalia.

Tottenham onnistui tasoittamaan ottelun toisella jaksolla, mutta Harry Kanen tekemä osuma hylättiin paitsiona. Englantilaishyökkääjä loukkasi samassa tilanteessa takareittään, ja hänet jouduttiin ottamaan vaihtoon ottelun 75. minuutilla.

Valioliigan jumbopaikalta joulukuun aikana pois noussut Watford jatkoi pirteitä otteitaan kaatamalla Wolverhamptonin kotikentällään lukemin 2-1. Watford on onnistunut voittamaan edellisestä neljästä ottelustaan peräti kolme.

Kotijoukkueen maaleista vastasivat Gerard Deulofeu sekä Abdoulaye Doucouré. Vieraiden ainokaisen iski Pedro Neto. Kotijoukkueen Christian Kabasele näki punaista korttia ottelun 71. minuutilla, mutta Wolves ei kyennyt tasoittamaan ottelua miehen ylivoimasta huolimatta.