Manchester United isännöi sunnuntaina Watfordia Old Traffordilla ja voitti kamppailun lopulta maalein 3-0.

Manchester Unitedin päävalmentaja Ole Gunnar Solskjær jätti Jesse Lingardin ja Andreas Pereiran ulos joukkueen kokoonpanosta. Talvihankinta Bruno Fernandes oli jälleen avauksessa ja teki ensimmäisen maalinsa uudessa seurassaan.

Fernandes vei Manchester Unitedin johtoon juuri ennen puoliaikaa rangaistuspotkusta. Troy Deeney tasoitti ottelun toisen jakson alussa, mutta VAR hylkäsi osuman käsivirheen seurauksena.

Anthony Martial ja hienoa debyyttikauttaan Manchester Unitedissa pelaava Mason Greenwood vastasivat isäntien maaleista toisella jaksolla. 18-vuotias Greenwood on viimeistellyt tällä kaudella edustusjoukkueen paidassa hienot 12 maalia.

Samaan aikaan sadan kilometrin päässä Manchesterista Teemu Pukin Norwich vieraili Wolverhamptonin isännöitävänä. Daniel Farken miehistö hävisi ottelun Watfordin tavoin 0-3. Ottelu oli Norwichille neljäs peräkkäinen sarjassa ilman täyttä pistepottia. Edellisestä voitosta on kulunut jo yli kuukausi.

Torstaina Eurooppa-liigassa Espanyolin verkkoon hattutempun iskenyt Diogo Jota teki sunnuntaina kaksi maalia ja alusti Raúl Jiménezin osuman. Wolves on sarjassa viiden pisteen päässä Mestarien liigaan oikeuttavasta neljännestä sijasta.