Manchester United eteni Englannin liigacupin neljännelle kierrokselle tiistai-iltana, kun se kukisti Luton Townin vieraskentällä lukemin 3-0.

Avausjakso eteni tasaisissa merkeissä viimeisille minuuteille asti, kunnes United sai rangaistuspotkun. Brandon Williams kaadettiin boksissa, ja Juan Mata laukoi pallon pilkulta varmasti verkon perukoille.

Toisella jaksolla United paransi peliään, ja hallitsi selvästi kenttätapahtumia. Mestaruussarjaan täksi kaudeksi noussut Luton oli kuitenkin lähellä tasoitusta kymmenisen minuuttia ennen loppua kulmapotkusta, mutta United-vahti Dean Henderson venyi upeaan torjuntaan, ja vieraiden puolustus hoiti loput lähes maaliviivalta.

Vaihdosta kentälle tullut Marcus Rashford iski kamppailun lopullisen ratkaisun 87. minuutilla. Mason Greenwood iski vielä Unitedille kolmannen osuman kamppailun lisäajalla.

United kohtaa neljännellä kierroksella joko Prestonin tai Brightonin.