Arsenal ja Manchester United päätyivät maalittomaan tasatulokseen lauantaina Valioliigan huippukamppailussa. Molemmilla joukkueilla maalipaikkoja riitti läpi ottelun, mutta viimeistely ontui pahasti. Viimeksi joukkueet ovat päätyneet maalittomaan tasatulokseen vuonna 2014.

Vieraat hallitsivat palloa 67 prosenttisesti vauhdikkaalla avausjaksolla, ja he pystyivät luomaan myös vaarallisimmat tilanteet. Fred, Marcus Rashford ja Bruno Fernandes eivät kuitenkaan onnistuneet omista paikoistaan.

Kotijoukkueen vaarallisin pelaaja avausjaksolla hyökkäyspäässä oli Nicolas Pépé, mutta maaliverkkoja ei hänkään kuitenkaan onnistunut pöllyttämään.

Man United joutui suorittamaan avausjaksolla pelaajavaihdon, kun Scott McTominay joutui jättämään pelin kesken. Tilalle tuli Anthony Martial.

Lontoolaiset tulivat hyvällä sykkeellä toiselle puoliajalle. Ensimmäisten minuuttien aikana niin Willianilla (vaihdettiin toiselle puoliajalle kentälle) kuin Pépéllä oli oivat mahdollisuudet iskeä kamppailun avausosuma, mutta lukemat tulostaululla pysyivät kuitenkin muuttumattomina.

Vieraat olivat todella lähellä johto-osumaa vajaan tunnin pelin jälkeen, kun Edinson Cavani oli päästä siirtämään pelivälineen verkkoon maalin edestä, mutta Gunnersin puolustus ehti kuitenkin viime hetkellä väliin.

Reilun tunnin pelin jälkeen Alexandre Lacazette pääsi yrittämään maalintekoa vapaapotkusta boksin rajan tuntumasta, mutta ranskalaisen laukaus osui kimmokkeen jälkeen ainoastaan ylärimaan.

Cavanille siunaantui tuhannen taalan paikka ottelun avausmaaliin vielä 88. minuutilla, mutta uruguaylaiskärjen yritys lähietäisyydeltä painui kuitenkin niukasti ohi maalin.

Maalittoman tasatuloksen myötä manchesterilaiset tekivät seurahistoriaa. United on nyt pelannut 18 vierasottelua putkeen Valioliigassa ilman tappiota.

OptaJoe

@OptaJoe
18 - Manchester United are now unbeaten in 18 Premier League away games (W13 D5), the longest run without defeat on the road in their top-flight history. Cloud.

Jos yläpuolella oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lainasiirrolla Espanjasta Arsenaliin tällä viikolla saapunut Martin Ødegaard debytoi uudessa seurassaan päästessään kentälle 83. minuutilla.

Arsenal jatkaa sarjataulukossa yhdeksännellä sijalla. United puolestaan on sarjassa toisella sijalla, kolme pistettä paikallisvastustaja Cityn takana. City on pelannut yhden ottelun vähemmän.

LUE MYÖS: “Hän ei osaa puolustaa!” – Ole Gunnar Solskjærin neuvot kentän laidalta huvittavat somessa