Teurastus! Manchester United ratkaisi otteluparinsa jo avausosassa – Bruno Fernandes baskiseuran pahin peikko

© Kuva: Getty Images

Manchester United murskasi baskiseura Real Sociedadin Eurooppa-liigan ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausosaottelussa maalein 0-4.

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Koronarajoitusten vuoksi poikkeuksellisesti Torinon Allianz Arenalla pelattu ottelu alkoi vauhdikkaasti.

Ensimmäisen kahden minuutin aikana nähtiin peräti kolme todellista huippupaikkaa, mutta kummallekkaan joukkueelle ei kelvannut aikainen avausmaali.

Avausjakson edetessä United nappasi pelistä vahvan otteen ja etenkin Marcus Rashfordille pelattiin lukuisia maalipaikkoja. Englantilaishyökkääjän ruuti oli kuitenkin märkää.

Kuparinen rikkoutui kuitenkin jakson puolivälin jälkeen. Tällä kertaa Rashford ei saanut nauttia loistavasta tarjoilusta, vaan ryhtyi itse kyseiseen rooliin.

Rashford lähetti liki puolesta kenttää oivallisen syötön pystyyn kohti Bruno Fernandesia. Real Sociedadin maalivahti Alejandro Remiro ja kaksi Sociedad-puolustajaa ryntäsivät kaikki samaan palloon, ja kolmikko törmäsi keskenään onnistumatta purkamaan palloa. Pallo tuli kuin tarjottimelle Fernandesille, joka sai siirtää pelivälineen lähietäisyydeltä tyhjään maaliin. 0-1.

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Avausjaksolla ei enempää maaleja enää nähty, joten tauolle siirryttiin Unitedin johdossa. Sociedad vei nimiinsä avausjakson pallonhallinnan prosentein 57-43, United maalipaikat lukemin 5-3.

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toista jaksoa ei ehditty pelata kuin reilu kymmenen minuuttia, kun United tuplasi johtonsa. Rashfordin tarjoili taas vasemmalta laidalta tarkan syötön pystyyn, tällä kertaa Daniel Jamesille. Jamesin haltuunotto epäonnistui, mutta huonosta kosketuksesta tuli nappisyöttö Bruno Fernandesille. Fernandes ei jättänyt tätäkään paikkaa käyttämättä, vaan sijoitti pallon tarkasti vasempaan alakulmaan. 0-2.

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

United sinetöi ottelun, ja hyvin todennäköisesti koko otteluparin, kun peliä oli takana 65 minuuttia. Rashford karkasi Fredin syötöstä läpiajoon, eikä jättänyt paikkaa käyttämättä. 0-3.

Maali oli Rashfordille jo kauden seitsemäs eurokentillä. Yksikään englantilaispelaaja ei ole tehnyt United-paidassa yhtä monta maalia eurokentillä (karsinnat poisluettuna) sitten Bobby Charltonin ja kauden 1964-65 Fairs Cupin.

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

La Realin ilta näytti synkkenevän entisestään vain muutamaa minuuttia myöhemmin, kun James tälläsi pallon jo neljännen kerran ohi Remiron. Baskijoukkueen onneksi maalia edeltäneessä tilanteessa Mason Greenwood oli ollut millin verran paitsiossa ja osuma hylättiin VAR-tarkastuksen jälkeen.

83. peliminuutin kohdalla nähtiin United-kannattajien odottama vaihto. Greenwood vaihdettiin ulos, ja tilalle tuli Atalantasta tammikuussa siirtynyt superlupaus Amad Diallo.

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

Diallo ei päässyt debyytissään tehoille, mutta pääsi kertaalleen tuulettamaan maalia. Käynnissä oli jo 90. peliminuutti, kun tuulennopea James karkasi oikealta laidalta Sociedad-puolustajilta. Walesilainen kokeili onneaan pienestä kulmasta, ja se kannatti. Pallo painui maaliin Remiron jalkojen välistä ja taululle kirjattiin tylyt loppulukemat, 0-4!

Mikäli yllä oleva upotus ei näy, voit katsoa sen tästä.

United lähtee toiseen osaotteluun neljän maalin johtoasemasta, joten ottelupari on ilman jättimäistä ihmettä jo taputeltu. Ensi viikolla Old Traffordilla pelattava ottelu onkin enää pelkkä muodollisuus.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.