Watfordin tuoreen päävalmentajan Claudio Ranierin paluusta Valioliigaan tuli painajaismainen, kun Liverpool haki täydet sarjapisteet Vicarage Roadilta murskalukemin 5-0.

Ottelu ehti vanheta vain yhdeksän minuuttia, kun Liverpool siirtyi johtoon. Mohamed Salah’n fantastinen syöttö tavoitti Sadio Manén, joka teki uransa 100. maalinsa Valioliigassa.

Liverpool hallitsi suvereenisti avausjaksoa. Watfordilla oli suuria vaikeuksia päästä edes puolenkentän yli. Asetelma kentällä tuntuikin olevan isät vastaan pojat.

Vierailijoiden täydellinen hallinta konkretisoitui myös tulostaululle. Roberto Firmino siirsi Liverpoolin kahden maalin karkumatkalle avausjakson lopulla.

⚽️ Firmino

The Reds go into half-time with the lead.

Toisen jakson ensimmäinen vartti oli avausjakson toisintoa. Sen aikana Liverpool myös katkaisi Watfordin selkärangan lopullisesti.

Ensin Firmino iski illan toisen osumansa, ja vain pari minuuttia myöhemmin Salah taituroi uskomattoman upean maalin huimalla yksilösuorituksella. Valioliigan maalipörssin kärkinimi piti pilkkanaan viittä Watfordin pelaaja ja laukoi harhautustensa päätteeksi pallon ohi tilanteesta hölmistyneen Ben Fosterin.

Pysäyttämättömässä vireessä alkukauden aikana ollut Salah on nyt onnistunut maalinteossa jo kahdeksassa perättäisessä ottelussa.

8 – Mohamed Salah has now scored in each of his last eight games for Liverpool; the longest run of scoring in consecutive appearances for the club since Daniel Sturridge in February 2014 (8). Tear.

Watford kirjautti tilastoihinsa ensimmäisen laukauksen vasta noin tunnin pelin kohdalla. Liverpoolin nostaessa jalkaa kaasulta isännät loivat viimeisen puolituntisen aikana kuusi maalipaikkaa, mutta maalinteossa se ei onnistunut.

Liverpool sen sijaan onnistui vielä lisäajalla, kun Firmino iski illan kolmannen osumansa. Hattutemppu oli brassihyökkääjälle uran toinen Valioliigassa.

3 - Roberto Firmino has scored the second hat-trick of his career in the Premier League (also v Arsenal in December 2018), becoming the only Brazilian to have netted multiple hat-tricks in the competition. Samba.

Liverpool nousi murskavoittonsa myötä ainakin hetkellisesti sarjakärkeen. Chelsealla on illalla mahdollisuus palata piikkipaikalle, mikäli se voittaa vierasottelunsa Brentfordia vastaan.