Leicester kaatoi lauantaina kotikentällään Manchester Unitedin 4-2-lukemin ja syvensi Ole Gunnar Solskjærin ahdinkoa.

Ottelun avausjaksolla nähtiin kaksi silmiä hivelevää osumaa.

Mason Greenwood vei 19. peliminuutilla Manchester United johtoon kaamealla kanuunalla yläkulmaan. Kasper Schmeichel ei voinut kuin katseellaan seurata pallon liitämistä maaliverkon perukoille.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

ESPN FC

@ESPNFC
Mason Greenwood let fly 😳🚀

Puolen tunnin kohdalla oli Leicesterin vuoro tehdä upea maali. Youri Tielemans kokeili onneaan rangaistusalueen rajalta ja se kannatti. Pallo leijaili yli David de Gean ja putosi aivan maalin yläkulmaan.

Kummallakin joukkueella oli tämän jälkeen vaikeuksia päästä laadukkaille maalipaikoille ja pitkään näytti, että pisteet jaetaan 1-1-lukemin. Mutta mitä vielä. Viimeisellä vartilla alkoi tapahtua oikein todenteolla ja maaleja nähtiin peräti neljä kappaletta.

Ensin Çağlar Söyüncü siirsi pallon lähietäisyydeltä maaliin ja vei Leicesterin 2-1-johtoon. Kotiyleisö hiljeni kuitenkin neljä minuuttia myöhemmin, kun paluun pelikentille tehnyt Marcus Rashford tasoitti ottelun läpiajosta.

Lähes välittömästi tasoitusmaalin jälkeen nähtiin ottelun voittomaali. Ayoze Pérez lähetti vasemmalta laidalta syötön keskustaan Jamie Vardylle, joka laukoi komeasti ulkosyrjällään pelivälineen ohi de Gean.

Leicester kaunisteli voittonumeroita vielä lisäajalla, kun seuran kesähankinta Patson Daka viimeisteli uransa ensimmäisen maalin Valioliigassa.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

William Hill

@WilliamHill
Patson Daka is the first Zambian player in the competition's history to score a Premier League goal.

Trailblazer. 🇿🇲

Tappion myötä Manchester Unitedin voitottomien otteluiden putki Valioliigassa kasvoi jo kolmeen. Samalla myös katkesi huima 29 ottelun tappioton putki vieraskentällä. Joukkue oli hävinnyt Valioliigassa edellisen kerran vierasottelun tammikuussa 2020.

Sky Sports Statto

@SkySportsStatto
📊 Leicester end Man Utd's English League record run of 29 away games without defeat, which dated back to a 2-0 defeat at Liverpool on Jan 19, 2020

It is the 1st time Leicester have won successive League games v Man Utd since Sept 1973