Manchester United voitti Tottenhamin lauantaina 3-0 vieraskentällä Valioliigassa.

Ottelu lähti käyntiin tunnustelevissa merkeissä. Puolittaisia tilanteita nähtiin kummassakin päädyssä, mutta maalivahdit säästyivät torjuntatöiltä.

Avausjakson puolivälissä Tottenham oli lähellä maalintekoa, kun Son Heung-min pääsi nokikkain maalivahti David de Gean kanssa. Pienehköstä kulmasta lähtenyt puolivolley karkasi kuitenkin maalin yli.

Vajaan puolen tunnin kohdalla Tottenham heilutti verkkoa kulmapotkusta, mutta osuma hylättiin. Paitsiossa ollut Cristian Romero ohjasi pallon takatolpalta sisään ja joutui pettymään kesken tuuletuksensa.

Ottelua oli takana vajaat 40 minuuttia, kun Cristiano Ronaldo siirsi Manchester Unitedin johtoon. Portugalilaistähti sai linjan taakse syötön maanmieheltään Bruno Fernandesilta ja täräytti pallon suoraan ilmasta sisään.

Ronaldo osui maalipuiden väliin myös toisen puoliskon alussa, mutta portugalilaishyökkääjä liputettiin paitsioon.

Varttia myöhemmin United sai toisen maalinsa. Ronaldo ujutti pallon linjan taakse Edinson Cavanille, joka chippasi sen yli maalivahti Hugo Lloris’n.

Tottenham pääsi hiljalleen peliin paremmin mukaan, mutta kotijoukkueen hyökkäykset jäivät lopulta todella vaisuiksi.

Hieman ennen loppuvihellystä United iski vielä kerran. Marcus Rashford pääsi aitiopaikalta läpiajoon ja sijoitti pallon satavarmasti alakulmaan.

Manchester United nousi voiton myötä viidenneksi ja Tottenham putosi kahdeksanneksi. Kumpikin joukkue on saanut syksyllä runsaasti kritiikkiä esityksistään.