Liverpool eteni keskiviikkona FA Cupin puolivälieriin kaatamalla Norwichin kotikentällään 2-1.

Kotijoukkue otti pallonhallinnan alusta asti odotetusti itselleen, mutta Liverpoolilla oli vaikeuksia murtautua vaarallisille tekopaikoille.

Vartin kohdalla Teemu Pukille avautui paikka, kun Przemysław Płacheta ja Milot Rashica pallottelivat Liverpoolin puolustuksesta ohi. Suomalaishyökkääjä laukoi boksin sisältä, mutta pallo meni noin metrin maalista ohi.

Punapaidat siirtyivät johtoon vajaan puolen tunnin kohdalla Takumi Minaminon osumalla. Pallo liikkui tehokkaasti pelaajalta toiselle, ja lopuksi Konstantinos Tsimikas keskitti kuulan Divock Origille, joka siirsi sen vierelleen Minaminolle. Japanilaishyökkääjällä oli helppo työ laittaa pallo lähietäisyydeltä reppuun.

Minamino osui toistamiseen, kun kellossa oli 38 minuuttia. Norwich ei saanut purettua palloa kunnolla kulmapotkutilanteessa, ja Minamino kiskaisi puolivolleyn etuylänurkkaan.

Artikkeli jatkuu twiitin alla.

OptaJoe

@OptaJoe
8 - Since the start of 2020, Takumi Minamino has scored eight goals in domestic cup competitions (League Cup/FA Cup), twice as many as any other Liverpool player in this period. Specialist.

Pukin iltapuhde päättyi tunnin kohdalla, kun hän teki tilaa Kieran Dowellille. Tilastopalvelu WhoScoredin mukaan Huuhkajien tähtihyökkääjä koski palloon 11 kertaa, vähemmän kuin yksikään toinen avauskokoonpanossa ollut pelaaja.

Varsinaista peliaikaa oli vartti jäljellä, kun Norwich nousi maalin päähän. Josh Sargent eteni pallon kanssa suoraviivaisesti ja tarjoili sen Lukas Ruppille, joka haki oikean jalkansa vapaaksi ja tykitti voimakkaan kudin sisään.

FA Cup keskiviikkona 2.3.

Luton – Chelsea 2-3
Southampton – West Ham 3-1
Liverpool – Norwich 2-1