Norwich voitti sunnuntaina Burnleyn kotikentällään 2-0 Valioliigan häntäpään kamppailussa.

Kanarialinnut siirtyi johtoon vajaan kymmenen minuutin kohdalla Pierre Lees-Meloun uran ensimmäisellä Valioliiga-maalilla. Ranskalaispelaaja sijoitti sisäsyrjälaukauksen verkkoon kulmapotkun jälkitilanteessa.

Huuhkajien hyökkääjä Teemu Pukki pelasi tuttuun tapaan Norwichin avauskokoonpanossa ja vastasi kotijoukkueen toisesta osumasta 86. minuutilla. Mathias Normann käännähti pallon kanssa vartijaltaan karkuun ja pelasi rangaistusalueelle oivaltavan syötön Pukille, joka pääsi viimeistelemään kauden yhdeksännen osumansa.

Norwich jatkaa tuloksesta huolimatta sarjataulukossa vihoviimeisenä, seitsemän pisteen päässä putoamisviivasta. Myös Burnley jatkaa samalla sijalla, 18:na, neljän pisteen päässä putoamisviivasta.

Voit katsoa Viaplayn videon Pukin maalista alta.