Valiocast: Onko Frank Lampard sateentekijä? Miksi Nicolás Pépé oli niin oiva hankinta Arsenalilta?

© Kuva: Getty Images

Valioliiga.comin podcastin, Valiocastin, kolmas jakso on nyt kuunneltavissa.

Tällä kertaa varsinaisia aiheita on neljä: Frank Lampard, José Mourinho, Nicolás Pépé ja tulevan kierroksen herkkupala. Äänessä ovat tuttuun tapaan Valioliiga.comin analyytikko Eero Laurila ja toimituksen esimies Jaakko Perttilä.

Ykkösaiheena jaksossa käsitellään Chelsean valmentajarulettia. Lampardin pestaaminen Chelsean manageriksi on puhuttanut paljon. Onko Lampard sateentekijä vai mukava mies tiukkojen italialaisten jälkeen? Onko Chelsean toiminnassa havaittavissa minkäänlaista johdonmukaisuutta?

– Mourinho, Conte, Sarri. Siinä on sellainen yhdistävä tekijä, että he kaikki ovat kypsyneet siihen [Chelsean toimintaan], Laurila pohtii.

Jos Lampard tai joku muu valioliigamanageri sattuu saamaan potkut, vapailla markkinoilla olisi muuan Mourinho. Vieläkö Mourinholla on annettavaa Valioliigalle? Mikä teki Mourinhosta aikoinaan parhaan ja missä Mourinhon pitäisi nyt kehittyä?

Kolmantena aiheena Laurila ja Perttilä pureutuvat Arsenalin kaikkien aikojen kalleimpaan hankintaan, Nicolás Pepéen. Miksi Pépé on niin oiva hankinta, ja kertooko se jotain Arsenalin strategiamuutoksesta?

– Jokainen, joka on pelannut jalkapalloa ihan millä tasolla tahansa, tietää kuinka vaikeaa on mennä vastustajasta harhauttamalla ohi, Laurila sanoo.

Uutena elementtinä Laurila ja Perttilä nostavat esiin yhden asian, jota seuraavalla ottelukierroksella kannattaa seurata. Tällä kertaa se on sunnuntaina pelattava Pohjois-Lontoon derby. Kaiken lisäksi siirtoikkuna sulkeutuu monissa Euroopan suurissa sarjoissa seuraavana päivänä…

Kuuntele Valiocastin toinen jakso alta. Voit kuunnella Valiocastin jaksoja Spotifyssa sekä Soundcloudissa, jonne pääset tästä.

Keskustele Valiocastin toisesta jaksosta Twitterissä aihetunnisteella #Valiocast tai Facebook-ryhmä Jalkapallon olohuoneessa.