Valiocast: Mestarien liiga käyntiin, kuka voittaa? Onko Pep Guardiola palamassa loppuun?

© Kuva: Getty Images

Mestarien liiga ja Eurooppa-liiga pyörähtävät taas käyntiin! Valiocastin tuoreessa jaksossa pureudutaan europeleihin kunkin valioliigajoukkueen näkökulmasta.

Valiocastin tutut äänet, Valioliiga.comin analyytikko Eero Laurila ja toimituksen esimies Jaakko Perttilä kertovat myös omat suosikkinsa Mestarien liigan tämän kauden voittajiksi.

– Tällainen alkulohko, joka Cityllä on, voi auttaa Cityä Valioliigassa, Perttilä alustaa.

– Tottenhamilla on oikeastaan kolme haastavaa vierasreissua. Siinä on kompastumisen vaara, Laurila puolestaan tuumaa.

Laurilan mielestä Tottenhamin mestaruusmahdollisuudet ovat pienet, Chelsean käytännössä olemattomat. Mutta voisiko Man City tai Liverpool yltää mestariksi? Entä mitkä kaksi joukkuetta Perttilä nostaa suurimmiksi suosikeiksi?

Laurila ja Perttilä pureutuvat tuoreessa jaksossa myös syvemmin Pep Guardiolaan ja Manchester Cityyn. Onko Guardiola palamassa jälleen loppuun?

– Kukas valmentaja ei näyttäisi vähän uupuneelta, mutta Guardiola näytti penkillä vähän siltä, ettei ollut ihan se isoin draivi päällä, Laurila sanoo.

– Onko Cityn kannattajilla enää kaksi patruunaa jäljellä, kun ajatellaan Mestarien liigan voittoa?

Lopuksi Laurila ja Perttilä kertovat, mitä kahta ottelua kannattaa erityisesti seurata Valioliigan kuudennella kierroksella.

Kuuntele Valiocastin tuore jakso alta. Voit kuunnella Valiocastin jaksoja Spotifyssa sekä Soundcloudissa, jonne pääset tästä.