Valiocast: Onko Arsenal ajanut taas Tottenhamin ohi? Miksi Alexis Sánchez floppasi Man Unitedissa?

© Kuva: Getty Images

Valiocastin tuorein jakso on nyt kuunneltavissa!

Podcastin neljännessä jaksossa Valioliiga.comin analyytikko Eero Laurila ja toimituksen esimies Jaakko Perttilä pureutuvat kolmeen aiheeseen: Pohjois-Lontoon herruuteen, Alexis Sáncheziin ja maaottelutaukoon.

Jakson alkajaisiksi Laurila ja Perttilä keskustelevat siitä, onko Lontoo jälleen punainen. Arsenal ja Tottenham pelasivat kauden ensimmäisessä derbyssä tasan 2-2, mutta tiettyjä merkkejä on ilmassa.

– Tottenhamia on vuosien ajan rakennettu hienosti omien kasvattien ja täsmähankintojen varaan, mutta onko korttitalo nyt luhistumassa? Perttilä kysyy.

Laurila puolestaan kritisoi Moussa Sissokon kaltaisen pelaajan avauskokoonpanopaikkaa.

– Olisiko tällainen rooli mahdollinen Man Cityssä? Ei. Entä Liverpoolissa? Ei. Edes Leicesterissä? Ei välttämättä.

Toisena aiheena Laurila ja Perttilä käsittelevät Alexis Sánchezin aikaa Man Unitedissa. Se tuli ainakin hetkellisesti päätökseen, kun chileläinen lainattiin Internazionaleen. Miksi Sánchez ei onnistunut Manchesterissa?

– Sánchez joutui monella tapaa sellaiseen ympäristöön, joka ei sopinut hänelle ollenkaan, Laurila maalaa.

– Manchester Unitedin koko organisaation täytyi olla tietoinen Sánchezin profiilista, vahvuuksista ja heikkouksista, kun hänet hankittiin, Perttilä jatkaa.

Kolmantena Laurila ja Perttilä puhuvat maajoukkuetauosta ja Teemu Pukista. Eli miten Kreikka ja Italia pyrkivät pimentämään tulikuuman Pukin.

Kuuntele Valiocastin tuore jakso alta. Voit kuunnella Valiocastin jaksoja Spotifyssa sekä Soundcloudissa, jonne pääset tästä.