Valioliiganousijan kulisseissa kytee: ”Iso loukkaus manageria kohtaan”

© Kuva: Getty Images

Maanantaina tasapelipisteen Brightonin Amex Stadiumilta hakenut West Bromwich käy jonkinlaista sisäistä valtataistelua.

Nousijajoukkueen manageri Slaven Bilic sanoo rakennelleensa kokoonpanoa otteluun vielä lauantaina täysin tietämättömänä siitä, että seura on myymässä ryhmän avainpelaajan.

– Tämä kaikki tapahtui sunnuntaina, enkä tietenkään ole käänteisiin tyytyväinen. Olen hyvin pettynyt, koska tarvitsemme pelaajia. Asioilla on tietenkin taloudellinen puolensa, mutta olemme kuitenkin jalkapalloseura.

Kyseinen pelaaja, Ahmed Hegazi, siirtyi ostovelvoitteen sisältävällä lainasopimuksella saudiarabialaiseen Al-Ittihadiin. Bilic sanoo topparin tilanteen kääntyneen väärillä tasoilla.

– Minä halusin pitää hänet, ja hän halusi jäädä. Sitten jotain tapahtui, ja päinvastoin kuin minulle vakuutettiin, joudun nyt tulemaan toimeen ilman häntä. Kyseessä on kokenut pelaaja, huippuluokan ammattilainen.

Tilanne on outo, kuten ex-keskikenttäpelaaja Leon Osman huomauttaa BBC:lle.

– Kummallinen päätös. Kaveri on joukkueen osa, ja managerin suunnitelmissa mukana – sitten hänet yhtäkkiä myydään. Siirtoikkuna on kiinni, joten joukkue on se mikä se on. Tällaisen pelaajan myynti on seuralta iso loukkaus manageria kohtaan.