Crystal Palacen laitahyökkääjä Wilfried Zaha on jälleen yksi siirtoikkunan kuumista nimistä.

Norsunluurannikon maajoukkuepelaaja oli lähtökuopissa jo vuosi sitten, mutta jäi lopulta Palaceen, joka vaati Sky Sportsin mukaan ykköstähdestään lähes 90 miljoonaa euroa. Zaha antoi pettymykseen päättyneen kesän jälkeen potkut silloiselle agentilleen.

Viikonloppuna päättynyt kausi oli pelillisesti pettymys Zahalle, jolta odotettiin huomattavasti enemmän. Hän pelasi Palacen jokaisessa sarjaottelussa, mutta onnistui maalinteossa vain neljästi ja tarjoili itse viisi maaliin johtanutta syöttöä.

Crystal Palacen manageri Roy Hodgson sanoi aiemmin viime viikolla, että Zahalla on lupa lähteä seurasta, jos Palace saa hänestä hyvän tarjouksen. Hän toivoo yhä, että Zaha jäisi kasvattajaseuraansa, mutta Hodgsonin mukaan Norsunluurannikon maajoukkuelaituri vaikuttaa jo tehneen päätöksensä.

– Se [spekulaatio siirrosta] on selvästi vaikuttanut häneen, koska hänen vireensä on ollut viime viikkoina todella huono, kun ottaa huomioon, mihin hän pystyy, kommentoi Hodgson sunnuntaina Sky Sportsin mukaan.

– Se on dilemma tälle seuralle ja se on dilemma hänelle, jos hän on niin vankasti päättänyt lähteä. Se olisi surullista, jos hänestä tuntuu, että hän ei vain halua olla enää kanssamme.

– Me pidämme hänestä yhä todella paljon, emme voi pakottaa häntä pitämään meistä.

– Vain hän ja seura voivat ratkaista tämän tilanteen. Minulla ei ole vastausta tähän.