Arsenalin entinen hyökkääjä odottaa kesällä saapuvan superlupauksen menevän suoraan avaukseen: ”Hänen on pakko mennä”

© Kuva: Getty Images

Arsenalin entinen hyökkääjä Kevin Campbell uskoo, että seuran hankkima William Saliba on Tykkimiesten kaipaama huippuvahvistus keskuspuolustukseen.

Saliba, 19, solmi viime kesänä Arsenalin kanssa viisivuotisen sopimuksen, mutta hän pelaa vielä tämän kauden lainalla kotimaansa pääsarjaseurassa, ranskalaisessa Saint-Étiennessä, jota hän on edustanut vuodesta 2016 lähtien. Hän nousi Saint-Étiennen edustusjoukkueeseen viime kaudella ja on pelannut ranskalaisseuran ykkösmiehistössä jo 36 ottelua.

Arsenal vahvisti jo täksi kaudeksi toppariosastoaan hankkimalla David Luizin paikalliskilpailija Chelseasta, ja tammikuussa lontoolaiset lainasivat vielä Pablo Marín brasilialaisesta Flamengosta.

Tykkimiehiä vuosina 1985-1995 edustanut Campbell, 50, arvelee, että ranskalainen Saliba nousee heti Lontoossa isoon rooliin, mutta hän uskoo, että muitakin vahvistuksia tarvitaan.

– Me teimme viime vuonna todella neuvokkaan hankinnan, josta moni antoi seuralle lokaa: Saliba, sanoi Campbell Chronicles of a Gooner -podcastissa.

– Ainakin saimme topparin, ison, vahvan ja nopean topparin, joka menee suoraan avaukseen. Hänen on pakko mennä.

– Tarvitsemmeko vielä toisen? Luultavasti? Hankimmeko sellaisen? En osaa sanoa.

– Jos saamme Saliban sopeutumaan, niin ainakin puolustus nuorenee ja vahvistuu paljon.

Arsenal on hävinnyt joulukuussa nimitetyn päävalmentajansa Mikel Artetan alaisuudessa vain kaksi peliä 15:stä, mutta Campbellin mukaan espanjalaisen projekti pääsee kunnolla vauhtiin vasta oikeiden pelaajien kanssa.

– Nyt meillä on oikea manageri, mutta meidän on vielä saatava oikeat pelaajat.

– Minusta meillä ei ole systeemissämme sopivaa tasapainoa, jotta voisimme pelata Artetan haluamalla tavalla.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!