Lähde: Manchester City saattaa nostaa lainatähtensä Pep Guardiolan miehistöön – kohtaa tänään Man Unitedin

© Kuva: Getty Images

Manchester City pitää silmällä Yangel Herreraa, joka pelaa nyt toista kauttaan lainalla espanjalaisseura Granadassa.

Venezuelan maajoukkuemies kohtaa tänään torstaina Manchester Unitedin Eurooppa-liigan puolivälieräottelussa, jossa hänellä on tilaisuus näyttää osaamisensa myös Pep Guardiolalle.

Goalin mukaan Herrera, 23, saattaa saada tilaisuuden Manchester Cityn kokoonpanossa ensi kaudella, kun hänen lainajaksonsa Granadassa päättyy.

LUE MYÖS: Ole Gunnar Solskjær toivotti uuden pelaajan tervetulleeksi Man Unitedin miehistöön: ”Aloittaa huomenna penkiltä”

Valioliigaseurat Southampton ja West Ham, sekä useat joukkueet La Ligasta tarkkailevat häntä kuitenkin myös potentiaalisen kesäsiirron valossa.

Manchester Cityssä Herrera istuettaisiin puolustavan keskikenttäpelaajan tontille, josta Fernandinho näyttäisi poistuvan hänen sopimuksensa umpeutuessa tänä kesänä.

Herrerasta on tullut avainosa Granadan joukkuetta, joka nousi pääsarjatasolle vuonna 2019 ja pelaa nyt ensi kertaa Eurooppa-liigan pudotuspeleissä.

Tällä kaudella hän on pelannut yhteensä 26 sarjaottelussa ja tehnyt niissä kolme maalia. Venezuelan maajoukkueessa keskikenttämies on pelannut 23 kertaa.

Herreran sopimus Cityn kanssa ulottuu vuoteen 2024.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.