Oletko intohimoinen urheilun seuraaja? Haluatko päästä kirjoittamaan Suomen asiantuntevimmalle valioliigasivustolle?

Millaisia kirjoittajia haemme? Kaikenlaisia. Toimituksessamme on töissä urheilutoimittajia, journalismin opiskelijoita ja urheilusta harrastuksekseen kirjoittavia. Kaikilta kirjoittajiltamme edellytämme erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää englannin kielen taitoa (lähdemateriaali) ja intohimoista suhtautumista urheiluun. Lisäksi odotamme luonnollisesti sovittujen asioiden hoitamista aikataulussa. Sekin on vallan ok, mikäli olisit halukas analysoimaan/seuraamaan vain jotain tiettyä seuraa.

Mitä voimme tarjota? Meillä saat mahdollisuuden tuottaa journalistista sisältöä, kehittää kirjoitustaitoasi ja kerätä arvokasta työkokemusta. Toimituksen esimiehet antavat kirjoittajille selkänojan – neuvot ja sparraus auttavat sinua kehittymään seuraavalle tasolle. Työvuorojen suhteen olemme joustavia, ja jokaiselle kirjoittajalle pyritään räätälöimään sopiva paketti. Siksi työ sopii esimerkiksi opiskelijoille erinomaisesti.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@valioliiga.com. Liitä mukaan julkaistuja juttunäytteitä tai tätä hakemusta varten kirjoittamasi artikkeli. Juttunäytteellä arvioimme oikeinkirjoitustaitoasi. Liitä hakemukseen myös tieto siitä, kuinka paljon voisit arviolta kirjoittaa esimerkiksi viikon aikana ja millaisiin kellonaikoihin. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.