Olemme löytäneet kaksi innokasta jalkapallofania, joiden edesottamuksia tulemme seuraamaan uudessa Vakiovenkoilu nimisessä sarjassamme. Tavoitteenamme on herättää keskustelua veikkaamisen ympärille ja koimme parhaaksi tavaksi ottaa muutaman uhrin muiden arvosteltavaksi. Jottei julkinen arvostelu olisi liian kovaa, skabaavat miehet tekaistujen nimimerkkien takaa.

Tarkempaa tietoa veikkaajista ja sarjasta löydät täältä.

Pitemmittä puheitta otetaan miesten ensimmäiset rivit ja kommentit käsittelyyn:

Jesaja:

1. Blackburn – Wolves 1
2. Tottenham – Everton 1×2
3. Wigan – Norwich 1
4. Fulham – Aston V 1x
5. Liverpool – Sunderl. 1x
6. QPR – Bolton 1
7. Doncaster – West Ham 2
8. Birmingh. – Coventry 1
9. Leicester – Reading 12
10. Millwall – Nottingh 1
11. Barnsley – Southampt 2
12. Ipswich – Hull 1
13. Leeds – Middlesbr 1x

Kommentti: ”Wigan on ehdottomasti yksi rivin parhaita kohteita. Melkolailla tasaisesti pelattu kohde on lähellä kotivoittoa. Wigan on kyllä menettänyt pelaajia viime kaudesta, mutta Norwichin materiaali on liigan heikoimpia ellei peräti heikoin. Ykkönen on hyvä merkki tähän kohteeseen.

Liverpool on pelannut heikkoja harjoitusotteluita, vaikka on vahvistunut melkolailla. Steven Gerrard loistaa poissaolollaan ja kotijoukkueen paineet menestyksestä ovat kovat. Sunderland on myös ollut aktiivinen siirtomarkkinoilla ja vaikka O’Shea on poissa, saattaa Sunderland yllättää tasapelillä. Ristivarmistus siis.

Championshipissa ei voi povata kovia yllätyksiä. Nousukamppailusta povatut joukkueet tulevat olemaan vahvoilla. Eli West Ham, Leicester, Birmingham ja Ipswich ovat materiaaliltaan sen verran kovia joukkueita, joten näihin luotetaan. Riviin tuo hankaluutta Tottenham-Everton ottelun arvonta, koska ottelu on mellakoiden takia peruttu.

Kokonaisuudessaan vakiovaikkausessa ei ole tarjolla kovinkaan mehukkaita yllätyksiä. Näillä kuitenkin mennään ja koitetaan lihottaa pelikassaa!:)”

Timotei:

1. Blackburn – Wolves x2
2. Tottenham – Everton 12
3. Wigan – Norwich 1
4. Fulham – Aston V 1
5. Liverpool – Sunderl. 1x
6. QPR – Bolton 1×2
7. Doncaster – West Ham 2
8. Birmingh. – Coventry 1
9. Leicester – Reading 12
10. Millwall – Nottingh. x
11. Barnsley – Southampt 2
12. Ipswich – Hull 1
13. Leeds – Middlesbr x

Kommentti: ”Kaikkea ei viitsinyt jättää arpaonnen varaan kohteessa kaksi, joka arvotaan. Kunhan ei sitä ristiä tule… Kohde viisi on oma suosikkini. Liverpool ja Sunderland ovat kaksi eniten vahvistunutta seuraa ja kotijoukkueen ennakkosuosikkiasemasta huolimatta mulla on vahvat tunnot ristin puolesta.

QPR:n ja Boltonin kohtaaminen voi päättyä miten vain. Nousijaseuran vire on aina korkealla, joten toivon tämän melkein päättyvän kotivoittoon. Ottelussa nähdään mitä se kovanluokan törsääminen tuottaa.

Mestaruussarjan pelit ovatkin vähän haastavampia, koska on jäänyt seuraaminen vähemmälle. Luotan sarjaputoajien Birminghamin ja West Hamin hoitavan homman kotiin, vaikka molemmat ensimmäisen ottelun kaudella jo hävisivätkin.

Kohteessa 11 pelaakin sarjan oma suosikkini Southampton, jonka kauden aloitus oli vakuuttava ja samaa rataa uskon seuran jatkavankin. Eiköhän näillä viedä Jesajaa kuin metrin mittaa!”

Sitten jäämme vain odottelemaan miten miesten ensimmäisten rivien käy ja kumpi ottaa vahvan niskalenkin toisesta. Miesten välillä oli aistittavissa kovaa (ehkä jopa vähän vähemmän tervettä) kilpailuhenkeä ja toivommekin tilanteen kehkeytyvän kuumaksi! :)